Στον απόηχο της υπόθεσης με την αρπαγή της μικρής Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη, ήταν η σειρά του Ηρακλείου να βρεθεί στο επίκεντρο λόγω της προσπάθειας αρπαγής ενός ανήλικου αγοριού για την οποία φέρεται ως δράστης ένας ηλικιωμένος γνωστός επιχειρηματίας της Κρήτης!

Το περιστατικό έγινε σε κεντρικό σημείο του Ηρακλείου, τη στιγμή που το αγοράκι έπαιζε και ο πατέρας του έπινε καφέ πολύ κοντά του. Ξαφνικά, ο ηλικιωμένος πλησίασε χαμογελαστός το παιδί, το έπιασε από το χέρι του είπε ότι θα πήγαιναν να του αγοράσει μία τυρόπιτα. Το σκηνικό έγινε αμέσως αντιληπτό από τον πατέρα ο οποίος έτρεξε αμέσως και πήρε από τα χέρια του τον γιο του, ενώ έσπευσε να τηλεφωνήσει στην Αστυνομία.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί που συνέλαβαν τον ηλικιωμένο επιχειρηματία, παρ’ όλο που εκείνος αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι αποπειράθηκε να αρπάξει το παιδί. Ωστόσο, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου σε βαθμό κακουργήματος και ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ηρακλείου τον παρέπεμψε να απολογηθεί ενώπιον της ανακρίτριας, από την οποία πήρε προθεσμία για την ερχόμενη εβδομάδα.

Πηγή: patrastimes.gr