Σε 15 προσαγωγές, εκ των οποίων οι εννιά μετατράπηκαν σε συλλήψεις, προχώρησε η Αστυνομία, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που ξέσπασαν στο κέντρο της Αθήνας, στο περιθώριο της πορείας κατά του νομοσχεδίου για τις διαδηλώσεις. Προσαχθέντες και συλληφθέντες οδηγήθηκαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Σε βάρος εννιά ατόμων σχηματίστηκε δικογραφία για τις επιθέσεις εναντίον των αστυνομικών. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τρεις αστυνομικοί τραυματίστηκαν.
Τα επεισόδια ξέσπασαν από ομάδα περίπου 100 κουκουλοφόρων, οι οποίοι εκτόξευσαν βόμβες μολότοφ εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων που απάντησαν με χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης.

Προβεβλημένοι σύνδεσμοι

Καλοκαιρινό Instyle, συνδρομή Cinobo, ηλεκτρικό scooter Xiaomi και δωρεάν ηλεκτρονική υποβολή δήλωσης διόρθωσης εμβαδού ακινήτων
Οι διαδηλωτές, που είχαν βρεθεί στο κέντρο της Αθήνας για να διαδηλώσουν κατά του νομοσχεδίου για τις πορείες, μόλις άρχισαν να πέφτουν μολότοφ και χημικά, προσπάθησαν με κάθε τρόπο να καλύψουν τα πρόσωπά τους, καθώς η ατμόσφαιρα έγινε αποπνικτική. Μάλιστα, άρχισαν να τρέχουν προς διάφορα σημεία για να μπορέσουν να προστατευτούν.

Αυτή την ώρα σε εξέλιξη βρίσκεται ειρηνική πορεία του ΚΚΕ, στην οποία συμμετέχουν, σύμφωνα με την Αστυνομία, τουλάχιστον 5.000 άτομα.

Πηγή: patrastimes.gr