Σχεδόν ενάμιση χρόνο από τη δολοφονική επίθεση με βιτριόλι, στην άτυχη Ιωάννα Παλιοσπύρου, οι αποκαλύψεις για την ανατριχιαστική αυτή υπόθεση, δε σταματούν…

Γιατί σύμφωνα με νέες αποκαλύψεις, ακόμα και μετά την επίθεση στην Ιωάννα, η καθ’ ομολογίαν δράστιδα έψαχνε στο διαδίκτυο για δηλητήρια και μαντζούνια. Το μεγάλο ερώτημα είναι αν ετοίμαζε νέο χτύπημα. Και το αμέσως επόμενο ερώτημα, είναι σε ποιον;

Ήθελε να αποτελειώσει την άτυχη Ιωάννα μέσα στο νοσοκομείο;

Μήπως σκόπευε να βγάλει από τη μέση και άλλον άνθρωπο που στο μυαλό της, ήταν εχθρός της;

Σύμφωνα με στοιχεία της δικογραφίας που παρουσιάστηκαν στο LiveNews, η γυναίκα που βρίσκεται στη φυλακή για την επίθεση με το βιτριόλι, φαίνεται ότι αναζητούσε στο διαδίκτυο υλικά ενδεχομένως για μια δεύτερη επίθεση!

Στην άτυχη Ιωάννα όσο βρισκόταν στο νοσοκομείο; Σε κάποιον άλλον;

Αυτά αναζητούσε στο διαδίκτυο ΜΕΤΑ την επίθεση στην Ιωάννα

Δηλητήριο πώς πιάνει με ζάχαρη

Κρασί και δηλητήριο

Πώς μπορείς να προκαλέσεις έμφραγμα

Δηλητήρια που δεν ανιχνεύονται στο αίμα

Υδροκυάνιο, Αρσενικό

Όπλα αγορά χωρίς άδεια

Δηλητηρίαση από μανδραγόρα (φυτό τελετουργικών μαγείας)

Είχε συνεργό;

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η γυναίκα είχε πυκνές τηλεφωνικές επαφές με έναν 40χρονο από τον Πειραιά πριν την επίθεση με βιτριόλι.

Μετά την επίθεση, είχε προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί του, οι οποίες όμως δεν ευδοκίμησαν.

Συγκεκριμένα, τον Απρίλιο του 2019, η γυναίκα έστειλε μέσω Viber: «Θέλω να μου βρεις κάτι που ξέρεις ότι δεν μπορώ να το πάρω εγώ» ήταν το μήνυμα της δράστιδος προς τον 40χρονο.

Λίγους μήνες αργότερα, τον Ιούλιο του ίδιου έτους, η δράστρια έγραψε μήνυμα στον 40χρονο «Θέλω να τσεκάρεις κάτι στην Βουλιαγμένη και θέλω να είμαι κι εγώ».

Το δεύτερο μήνυμα μάλλον σχετίζεται με τον πομπό που φέρεται να είχε τοποθετήσει η γυναίκα, στο αυτοκίνητο της άτυχης Ιωάννας.

Στο μεταξύ, αμέσως μετά την επίθεση με το βιτριόλι, η γυναίκα άρχισε να τηλεφωνεί συνεχώς προς τον 40χρονο. Έτσι, τον κάλεσε μέσω viber, μετά την επίθεση διαδοχικά: Στις 09:56, τις 10:05, στις 10:07, στις 10:09 και στις 10:23. Εκείνος δεν της απάντησε, ενώ εκείνη συνέχισε να τον καλεί.

Πηγή: patrastimes.gr