Η κατηγορούμενη της επίθεσης με βιτριόλι τον Μάιο του 2020 φέρεται να παρακολουθούσε την Ιωάννα Παλιοσπύρου από το καλοκαίρι του 2019, καθώς φωτογραφίες και άλλα στοιχεία από το κινητό της είναι αποκαλυπτικά για τη δράση της πριν το περιστατικό.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής TLive του Alpha, τρεις συσκευές γαιοεντοπισμού ήταν καταχωρημένες στην εφαρμογή tracking που βρέθηκε στο κινητό της κατηγορούμενης για την επίθεση με βιτριόλι

Σύμφωνα με αστυνομία, η κατηγορούμενη παρακολουθούσε την Ιωάννα τουλάχιστον από το καλοκαίρι του 2019, καθώς βρέθηκε φωτογραφία από την είσοδο της πολυκατοικίας που έμενε η Ιωάννα που φαίνεται να έχει ληφθεί τον Ιούνιο του 2019.

 Κατά την εξέταση του κινητού της 36χρονης βρέθηκαν φωτογραφίες που αφορούν στην Ιωάννα, όπως οι συντεταγμένες του γραφείου της, απεικονίσεις από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και οι συντεταγμένες του αυτοκινήτου του θύματος, οι οποίες έδειχναν τη θέση που βρισκόταν το όχημα τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Ένα ακόμα στοιχείο που θα εξεταστεί στη δίκη είναι οι πολλοί παραλήπτες των δεδομένων. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στις 4 Μαΐου 2020, περίπου δύο εβδομάδες πριν από την επίθεση με βιτριόλι, στις 8.42 π.μ. η κατηγορούμενη έστειλε μία φωτογραφία με συντεταγμένες της Ιωάννας σε πέντε άγνωστους παραλήπτες, ενώ στις 18 Μαΐου αποστέλλεται η θέση της 24 φορές προς άγνωστους παραλήπτες.

Πηγή: patrastimes.gr