Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την επίσκεψη των υπουργών Άμυνας και Προστασίας του Πολίτη στον Έβρο.
Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί προσωπικά τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ότι προσπαθεί να αλλάξει την ατζέντα από τις φωτιές και ότι εκμεταλλεύεται εθνικά θέματα για επικοινωνιακούς λόγους.

Αναλυτικά, ο ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι «όταν η ανικανότητα συναντάει την απόγνωση, τότε έχουμε εικόνες σαν αυτές από την επιθεώρηση των δύο υπουργών στον Έβρο.

Ο κ. Μητσοτάκης στην απέλπιδα προσπάθεια του να αλλάξει την ατζέντα από τις καταστροφικές πυρκαγιές που έχουν κάψει τη μισή χώρα με άπνοια, δεν διστάζει να εκμεταλλευτεί για μια ακόμη φορά σοβαρά εθνικά θέματα στήνοντας κακόγουστα επικοινωνιακά σόου με πρωταγωνιστές υπουργούς του.
Η δε εικόνα του κ. Χρυσοχοΐδη να πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες την ώρα που καίγονται για 5η μέρα τα Βίλια, είναι επιεικώς τραγική. Αλλά δε φταίει ο ίδιος, εντολές του αρχηγού του επιτελικού μπάχαλου εκτελεί.

Να τους χαίρεται και να τον χαίρονται».

ΝΔ: Ο φράχτης ενοχλεί τον ΣΥΡΙΖΑ
Η ΝΔ απαντώντας στον ΣΥΡΙΖΑ για την επίσκεψη των κ.κ. Χρυσοχοΐδη και Παναγιωτόπουλου στον Έβρο αναφέρει τα εξής:

«Ο φράχτης στον Έβρο ενοχλεί τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν τον ήθελε και δεν τον θέλει. Ο φράχτης όμως δημιουργήθηκε για να μας δίνει την ευχέρεια να διαχειριζόμαστε ζητήματα προσφύγων και μεταναστών με βάση τις διαδικασίες που προβλέπει το διεθνές δίκαιο. Έτσι υπερασπιζόμαστε πρωταρχικά τα κυριαρχικά μας δικαιώματα και την ασφάλεια της χώρας».

Πηγή: patrastimes.gr