Η πρώτη δημόσια τοποθέτηση για τις εξελίξεις στην Παναχαϊκή μετά τα περιστατικά που φέρεται να εξελίχθηκαν στην Πάτρα με φερόμενο ως πρωταγωνιστή τον Γ. Μπάρλο, έγινε σήμερα.

Η Ερασιτεχνική Παναχαϊκή εξέσωσε ανακοίνωση μετά την συνεδρίαση του Διοικητικού της Συμβουλίου στην οποία αναφέρονται τα εξής:

Οι έκτακτες εξελίξεις στην ΠΑΕ Παναχαϊκή, αποτέλεσμα σειράς γεγονότων που γνωστοποιήθηκαν τη νύχτα της Πέμπτης, συζητήθηκαν εκτάκτως στη συνεδρίαση του Δ.Σ της Παναχαϊκής Γυμναστικής Ένωσης.
Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου εξέθεσαν την κατάσταση όπως αυτή έχει διαμορφωθεί και κάλεσαν τους μετόχους της ΠΑΕ να δρομολογήσουν όλες τις επιβεβλημένες διαδικασίες προκειμένου να αρθούν τα αδιέξοδα που έχουν δημιουργηθεί.
Η Παναχαϊκή Γυμναστική Ένωση θα δώσει το παρόν στις όποιες εξελίξεις πιστή τον θεσμικό της ρόλο και προτάσσοντας στην ατζέντα των πρωτοβουλιών της το συμφέρον της ομάδας της πόλης μας.
Η ΠΓΕ θα είναι θεματοφύλακας της ιστορίας και των αξιών της ποδοσφαιρικής ιστορίας της Πάτρας και καλεί για άλλη μία φορά τους άμεσα και έμμεσα εμπλεκόμενους να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων.

Πηγή: patrastimes.gr