Έρευνες σε έναν κήπο στο Ανόβερο πραγματοποίησε η γερμανική αστυνομία, στο πλαίσιο της υπόθεσης εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν Μακκάν, όπως αποκάλυψαν σήμερα εισαγγελείς.

Σύμφωνα με την Guardian, η Τζούλια Μέγιερ, εκπρόσωπος Τύπου του γραφείου του Εισαγγελέα στο Μπράουνσβαϊγκ, επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για παρουσία της αστυνομίας στο εν λόγω σημείο εχθές, Δευτέρα, με έναν εκσκαφέα.

«Η διαδικασία λαμβάνει χώρα σε σχέση με την έρευνά μας για την υπόθεση της Μαντλίν ΜακΚάν» είπε στο Associated Press.

H Μαντλίν ήταν μόλις τριών όταν εξαφανίστηκε από το κατάλυμα όπου διέμενε η οικογένειά της στο Αλγκάρβε της Πορτογαλίας. Οι γερμανικές Αρχές είπαν τον περασμένο μήνα ότι ταυτοποίησαν έναν 43χρονο Γερμανό ως ύποπτο στην υπόθεση και ότι διεξάγουν έρευνα με την υποψία του φόνου. Ο εν λόγω άνδρας είχε καταδικαστεί στο παρελθόν για επιθέσεις σε ανήλικα άτομα.

Ο ύποπτος, που εκτίει ποινή κάθειρξης στη Γερμανία, έζησε πολλά χρόνια στην Πορτογαλία και βρισκόταν στην Πράια ντα Λουζ την περίοδο της εξαφάνισης του μικρού κοριτσιού. Οι Αρχές δεν έχουν δημοσιοποιήσει το όνομα του υπόπτου, αλλά τα γερμανικά ΜΜΕ αναφέρονται σε αυτόν ως Κρίστιαν Μπ.

Πηγή: patrastimes.gr