Παραχωρήθηκαν σήμερα (Δευτέρα 8 Μαρτίου) τα έργα των καθηγητών κεραμικής του Εικαστικού Εργαστηρίου του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων που θα δοθούν στους συμμετέχοντες στο 56ο Παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού.

Η παραχώρηση και παρουσίαση των έργων έγινε από την πρόεδρο του Πολιτιστικού Οργανισμού Κατερίνα Γεροπαναγιώτη στην πρόεδρο της ΚΕΔΗΠ Καρναβάλι Πάτρας Ήρα Κουρή στα γραφεία της ΚΕΔΗΠ στα παλαιά Σφαγεία Πατρών, παρουσία των δημιουργών τους, καθηγητών των Εικαστικού Εργαστηρίου.

Πρόκειται για πήλινες, κεραμικές μάσκες που θα δοθούν ως ενθύμιο στα πληρώματα για τη συμμετοχή τους στο 56ο Παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού καθώς επίσης και για τρία έργα, πήλινες-κεραμικές μάσκες, που θα είναι τα βραβεία για τους πρώτους τρεις νικητές του παιχνιδιού.

Οι καθηγητές-κεραμίστες που δημιούργησαν τα έργα είναι οι Μαρία Κανελλοπούλου, Παναγιώτα Κοντόγεωργα, Σπύρος Μεθενίτης και Θεοδώρα Μόρφη.

Η ΚΕΔΗΠ Καρναβάλι Πάτρας ευχαριστεί θερμά τους δημιουργούς για τα έργα και την πρόεδρο του Πολιτιστικού Οργανισμού για την σημαντική πρωτοβουλία.

Πηγή: patrastimes.gr