«Εφυγε» χθες ξαφνικά από τη ζωή ο Μανώλης Κοντός σε ηλικία 51 ετών. Ο εκλιπών καταγόταν από τη Λέρο, αλλά διέμενε με την οικογένειά του και εργαζόταν ως λογιστής φοροτεχνικός στην Πάτρα.

Τα παιδικά του χρόνια τα πέρασε στο νησί. Ηρθε για σπουδές στην Πάτρα, στο Ανώτατο Τεχνολογικό Ιδρυμα στη Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (τμήμα Λογιστικής) απ’ όπου πήρε και το πτυχίο του λογιστή – φοροτεχνικού. Ηταν παντρεμένος με την εκπαιδευτικό Παρασκευή Δημοπούλου και είχε ένα γιο τον Σταύρο.

Στο άκουσμα της είδησης για την απώλεια του Μ. Κοντού, ο δήμαρχος Λέρου, Μιχάλης Κόλιας, εκ μέρους της δημοτικής αρχής, εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια για τον χαμό του εν ενεργεία δημοτικού συμβούλου. «Ο εκλιπών ήταν ένας άριστος οικογενειάρχης, άνθρωπος με ήθος, αξίες, ιδανικά με μεγάλη αγάπη για την ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Λέρο. Αυτές τις στιγμές, τα λόγια είναι πολύ φτωχά για να εκφράσουν τη θλίψη μου για τον αδόκητο θάνατο του Μανώλη. Θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του εκλιπόντος».

Πηγή: patrastimes.gr