Η 6η ΥΠΕ Πελοποννήσου – Ιονίων Νήσων – Ηπείρου & Δυτικής Ελλάδας,  με επιστολή της η οποία έχει σταλεί στους Δήμους της ζώνης ευθύνης της, ζητά τις  να στείλουν σχετικές λίστες ατόμων που επιθυμούν και δεν έχουν καταφέρει να εμβολιαστούν ακόμα  και με απώτερο στόχο την αύξηση της εμβολιαστικής  κάλυψης του πληθυσμού .

Στην επιστολή αναφέρεται ότι ήδη υπάρχει σχεδιασμός σε εξέλιξη για καταδρομικό εμβολιασμό συγκεκριμένων γεωγραφικών  περιοχών και αριθμού ατόμων με το εμβόλιο PFIZER.

Αξιότιμοι  κ. Δήμαρχοι

Σας ενημερώνουμε  ότι  στο πλαίσιο της  προσπάθειας του Υπουργείου Υγείας  για την εξυπηρέτηση των πολιτών που επιθυμούν και δεν έχουν καταφέρει να εμβολιαστούν ακόμα  και με ανώτερο στόχο την αύξηση της εμβολιαστικής  κάλυψης του πληθυσμού  υπάρχει σχεδιασμός σε εξέλιξη για καταδρομικό εμβολιασμό συγκεκριμένων γεωγραφικών  περιοχών και αριθμού ατόμων με το εμβόλιο PFIZER.

Για το λόγο αυτό παρακαλούμε να μας ενημερώστε για την ύπαρξη περιοχών καθώς και τον αριθμό των ανεμβολίαστων ατόμων στο Δήμο ευθύνης σας,  που επιθυμούν να εμβολιαστούν και δε μπόρεσαν (πχ. μεγάλη απόσταση του εμβολιαστικού από τόπο κατοικίας, είδος εμβολίου κλπ)  με το ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ PFIZER σε συγκεκριμένη ημέρα η ημέρες που θα καθοριστούν στη συνέχεια.

Οι απαντήσεις σας να αποσταλούν στα e mail:  Γρ. Διοίκησης  [email protected]   και Προϊστάμενο Δ/νσης Προγραμματισμού  [email protected]   το αργότερο έως ήμερα  ΤΕΤΑΡΤΗ 30.6.21 (σ.σ. ημέρα που έγιναν οι ανακοινώσεις Κικίλια).

Παράταση… μίας ημέρας

Και καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, ελάχιστοι δήμοι απάντησαν στις 30/6 η 6η ΥΠΕ απέστειλε στους Δήμους και δεύτερο e-mail δίνοντας παράταση…. μίας ημέρας:

Καλημέρα σας κ.κ. Δήμαρχοι,

σας υπενθυμίζουμε  το από 28/6/21 παρακάτω e mail μας  και παρακαλούμε για τις απαντήσεις σας σε κάθε περίπτωση (αρνητικό η θετικό ενδιαφέρον)  διευκρινίζοντας τον αριθμό των ενδιαφερομένων ατόμων καθώς και τη γεωγραφική περιοχή ενδιαφέροντος  .

Επισημαίνεται ότι το πρόγραμμα αυτό του καταδρομικού εμβολιασμού δεν άφορα σε κατ οίκον εμβολιασμούς (πχ κατάκοιτοι, ΑΜΕΑ) και το εμβόλιο θα είναι της  PFIZER .

Παρακαλούμε για τις απαντήσεις (θετικές ή αρνητικές) σας έως 2μμ σήμερα 1.7.21 στα e mail:  Γρ. Διοίκησης  [email protected]   και Προϊστάμενο Δ/νσης Προγραμματισμού  [email protected].

ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΓΝΟΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΗΝΥΜΑ!

6η ΥΠΕ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ.: 2613 600 684/681/529

Πηγή: patrastimes.gr