Το… γλεντούσε για τα καλά ένας αλλοδαπός διαρρήκτης, παλιός γνώριμος της ΕΛ.ΑΣ., ο οποίος είχε εισβάλει σε εξοχικές κατοικίες σε περιοχές της Εύβοιας στο διάστημα μεταξύ 20 Ιανουαρίου ως 21 Φεβρουαρίου, καθώς δειπνούσε με τα τρόφιμα και τα ποτά που έβρισκε πριν γίνει καπνός με τη λεία του!

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Χαλκίδας εξακρίβωσαν τα στοιχεία του αλλοδαπού, ο οποίος παραβίαζε τα παράθυρα, τρύπωνε στα εξοχικά και, αφού έτρωγε κι έπινε, άρπαζε από το εσωτερικό τους και εξαφανιζόταν. Ως τώρα, εξιχνιάστηκαν δύο κλοπές και μία απόπειρα σε εξοχικά περιοχών της Χαλκίδας με λεία διάφορα αντικείμενα και μια διάρρηξη σπιτιού σε περιοχή της Ερέτριας, απ’ όπου ο δράστης άρπαξε μία τηλεόραση, ένα usb και ένα μεταλλικό δοχείο που περιείχε ελαιόλαδο.

Σε βάρος του αλλοδαπού σχηματίστηκαν ξεχωριστές δικογραφίες που υποβλήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας. Ο συγκεκριμένος έχει απασχολήσει κατ’ επανάληψη την ΕΛ.ΑΣ. για κλοπές. Μάλιστα, πρόσφατα ταυτοποιήθηκε από την Ασφάλεια Λιβαδειάς για άλλες τέσσερις διαρρήξεις και έξι απόπειρες τις οποίες είχε διαπράξει από τις 7 Νοεμβρίου του 2020 ως φέτος στις 9 Ιουνίου στις περιοχές Άγιος Γεώργιος και Λαφύστιο της Βοιωτίας, με λεία χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, είδη ρουχισμού και άλλα αντικείμενα!

Πηγή: patrastimes.gr