Στον πελάτη του που ομολόγησε τη δολοφονία της 26χρονης της Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο εστίασε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης του ο δικηγόρος του Γιάννης Βλάχος τονίζοντας πως «έχει σοβαρό υπόβαθρο ψυχοπαθητικής βλάβης».

«Υπάρχουν έγγραφα τα οποία το αποδεικνύουν, είναι δεδομένο και μέρος της αλήθειας και είμαστε υποχρεωμένοι να τα συνεισφέρουμε στην ανάκριση», τόνισε ο Γιάννης Βλάχος μιλώντας στον ΑΝΤ1 την Τετάρτη (21/7) και πρόσθεσε ότι θα οριστεί πραγματογνώμονας ώστε να διαπιστωθεί αν και πόσο επηρέασε την συμπεριφορά του 30χρονου.

Σύμφωνα με τον κ. Βλάχο, ο καθ’ ομολογία δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς «έχει σοβαρό ψυχικό πρόβλημα για το οποίο είχε δοθεί για πολλά χρόνια φαρμακευτική αγωγή, η οποία το τελευταίο διάστημα είχε διακοπεί αυτοβούλως από τον 30χρονο».

«Είναι αμέριστη η συμπόνια της οικογένειας του δράστη και του ίδιου προς την οικογένεια της 26χρονης» είπε ο συνήγορος του 30χρονου.

Παράλληλα, ανέφερε ότι ο καθ΄ομολογίαν δράστης «δεν έχει συνείδηση της πράξης του. Την πρώτη φορά που τον είδα δεν μπορούσε να επικοινωνήσει, την δεύτερη φορά ήταν πιο εύκολη η επικοινωνία».

«Όταν τον ρώτησα τι έκανε 24 ώρες που κρυβόταν μετά το τραγικό συμβάν μου απάντησε: προσπαθούσα να πιάσω το νήμα των γεγονότων και πως έφτασα σε αυτό το τραγικό πράγμα. Δεν μπορούσε ο ίδιος να δώσει εξήγηση» σημείωσε ο δικηγόρος.

Πηγή: patrastimes.gr