Την ευθύνη για την ήττα (6-2) από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Old Traford, στην πρώτη μεταξύ τους ημιτελική συνάντηση στο Europa League, ανέλαβε ο προπονητής της Ρόμα, Πάουλο Φονσέκα.
«Είμαι πάντα ο κύριος υπεύθυνος, είμαι εδώ για να αναλάβω όλη την ευθύνη», είπε ο Πορτογάλος προπονητής στα μικρόφωνα του Sky Sports.
«Δεν ψάχνω άλλοθι, είμαι υπεύθυνος και δεν θέλω να ξεφύγω από τις ευθύνες μου. Ας δούμε. Τώρα είναι δύσκολο να μιλήσουμε, νομίζω ότι πρέπει να είμαστε ισορροπημένοι», πρόσθεσε.
«Είναι δύσκολο να εξηγήσουμε τι συνέβη. Δεν είχα την ευκαιρία να κάνω αλλαγές, χάσαμε σημαντικούς παίκτες, το πέναλτί τους δεν ήταν, το επιβεβαίωσε και ο Σόλσκιερ. Δεν είχαμε την ψυχική και σωματική δύναμη να επιστρέψουμε στο παιχνίδι. Η ρεβάνς; Ανησυχώ, έχουμε τόσα πολλά προβλήματα. Ντιαβαρά και Σμόλινγκ ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με κάποιες δυσκολίες», είπε στο Roma TV.
«Στο πρώτο ημίχρονο δείξαμε ότι θέλουμε να παίξουμε, το κάναμε και σημειώσαμε δύο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο, μετά το τρίτο γκολ δεν αντιδράσαμε. Πρέπει να ομολογήσω με ειλικρίνεια ότι θα είναι πολύ δύσκολο να ανακάμψεις μετά από ένα τέτοιο αποτέλεσμα. Θα είναι πολύ δύσκολο να ανατρέψουμε αυτό το αποτέλεσμα στη Ρώμη. Ήταν πολύ δύσκολο να χάσεις τρεις παίκτες στο πρώτο ημίχρονο και να μην έχει την ευκαιρία να κάνεις αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν είναι εύκολο να διαχειριστούμε το παιχνίδι έτσι.»

Πηγή: patrastimes.gr