Ένα έγκλημα απίστευτης αγριότητας συγκλονίζει τη Γαλλία καθώς ένας άνδρας πριν πέσει νεκρός από την αστυνομία φέρεται να σκότωσε και να διαμέλισε ένα 13χρονο αγόρι ενώ υπάρχουν ενδείξεις κανιβαλισμού.

Ένα αποτρόπαιο έγκλημα συγκλονίζει τις τελευταίες ώρες τη Γαλλία με θύμα ένα 13χρονο αγόρι το οποίο φέρεται να σκότωσε ένας 32χρονος με σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα και διαμέλισε το σώμα του, ενώ εκφράζονται φόβοι ότι υπήρξε και κανιβαλισμός.

Η φρικιαστική ιστορία σύμφωνα με το τοπικό εισαγγελέα που επικαλείται το γαλλικό Πρακτορείο ξεκίνησε όταν η αστυνομία, στο πλαίσιο έρευνας για τον εντοπισμό του αγοριού που είχε εξαφανιστεί από κέντρο φροντίδας στη Μασσαλία, δέχτηκε μια πληροφορία για μια τσάντα μέσα στην οποία υπήρχαν ανθρώπινα μέλη σε μια διεύθυνση στην πόλη Tarascon, περίπου 100 χιλιόμετρα μακριά.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο βρέθηκαν μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα καθώς μέσα στην τσάντα βρήκαν το διαμελισμένο σώμα που πιστεύεται ότι ανήκει στον 13χρονο ενώ στο ίδιο σημείο βρέθηκαν και αντικείμενα που παραπέμπουν σε σατανιστική τελετή. Η κατάσταση του άψυχου σώματος πυροδεί υποψίες κανιβαλισμού χωρίς κάτι τέτοιοι να μπορεί να θεωρηθεί βέβαιο αυτή την ώρα.

Ο δράστης ,ένας 32χρονος γνώριμος στις Αρχές έχοντας στην πλάτη του καταδίκες για πράξεις βίας, που είχε νοικιάσει το διαμέρισμα στη συγκεκριμένη διεύθυνση, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των γειτόνων το εγκατέλειψε από τις στέγες των διπλανών σπιτιών για να εντοπιστεί και να πέσει νεκρός από τα αστυνομικά πυρά τρεις ώρες αργότερα σε άλλο σημείο της πόλης.

Πηγή: thejournal.ie

Πηγή: patrastimes.gr