Περιπέτεια με την υγεία της πέρασε μία 35χρονη μητέρα τριών παιδιών στη Φθιώτιδα, έπειτα από τον εμβολιασμό της κατά του κορονοϊού. Η γυναίκα παρουσίασε κάποιες έντονες ενοχλήσεις και αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Στυλίδας και στη συνέχεια στα Επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport η γυναίκα από την Ανατολική Φθιώτιδα στις 11:15 το πρωί του Σαββάτου έκανε μαζί με το σύζυγό της το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson στο Νοσοκομείο της Λαμίας. Στις 4 το μεσημέρι παρουσίασε έντονο πονοκέφαλο και πυρετό και λίγες ώρες αργότερα, γύρω στις 8 το βράδυ άρχισε να έχει μούδιασμα στα χέρια μέχρι τους καρπούς, ενώ λίγο αργότερα το μούδιασμα έφτασε μέχρι τους ώμους. Η 35χρονη άρχισε να έχει πρόβλημα και στην αναπνοή. «Δεν μπορούσε να πάρει ανάσα και είχε έντονο πόνο στο στήθος. Γι’ αυτό στις 21:30 τη μετέφερα στο ΚΥ Στυλίδας όπου της έβαλαν οξυγόνο και την ετοίμασαν για να τη μεταφέρουν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λαμίας. Εκεί της έκαναν εξετάσεις και στις 2:30 τα ξημερώματα μας είπαν να επιστρέψουμε στο σπίτι…», είπε ο σύζυγό της.

Αυτή τη στιγμή η 35χρονη είναι στο σπίτι με έντονο πονοκέφαλο και αδιαθεσία στο στομάχι, ενώ όπως ανέφερε ο σύζυγός της οι γιατροί στο νοσοκομείο είπαν ότι το πιθανότερο είναι τα συμπτώματα της νεαρής μητέρας να οφείλονταν στο άγχος. Ο σύζυγος όμως υποστηρίζει ότι η γυναίκα του δεν ήταν καθόλου αγχωμένη με το εμβόλιο, σε αντίθεση με τον ίδιο που ήταν πολύ αγχωμένος, και δεν παρουσίασε καμία παρενέργεια ή κάποιο σύμπτωμα. Επίσης αναρωτιέται αν θα έπρεπε προληπτικά να κρατήσουν τη σύζυγό του για παρακολούθηση στο νοσοκομείο Λαμίας, έστω για ένα 24ωρο.

Πηγή: Lamiareport.gr

Πηγή: patrastimes.gr