Μετανιωμένος για την έκρηξή του, στην αρχή της συνεδρίασης  του Δημοτικού Συμβουλίου, που γίνεται με τηλεδιάσκεψη το απόγευμα της Πέμπτης, δήλωσε ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Ρώρου Ηλίας Γρηγόρης. Υπενθυμίζεται ότι, στην αρχή της συνεδρίασης του Σώματος, ο κ. Γρηγόρης επιτέθηκε λεκτικά προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτη Μελά, λέγοντάς του ότι προγραμματίζει τις συνεδριάσεις όπως του «καυλ@σει».

«Θέλω να ζητήσω συγνώμη για μια λέξη» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Με τον τρόπο αυτό, ο δημοτικός σύμβουλος διαμαρτυρήθηκε για το γεγονός ότι η συνεδρίαση διεξάγεται σε εργάσιμη ημέρα και ώρα, καθώς ο ίδιος δουλεύει στον οδοντιατρείο του. Κατά τα λοιπά, ο δημοτικός σύμβουλος, επέμενε ότι τα στελέχη της δημοτικής Αρχής είναι επαγγελματικά στελέχη, όπως είπε, και σημείωσε ότι ελπίζει ότι η συνεδρίαση δεν προγραμματίστηκε σκοπίμως σε ημέρα που δεν μπορεί να συμμετάσχει στη συνεδρίαση.

Νωρίτερα, ο  δημοτικός σύμβουλος Ηλίας Γρηγόρης θέλησε να διαμαρτυρηθεί για την ώρα και την ημέρα της συνεδρίασης μια και έγινε Πέμπτη (συνήθως γίνεται Τετάρτη αλλά μετατέθηκε λόγω αργίας). Ο κ. Γρηγόρης ξεκίνησε με ένα…. “άκουσε με Πρόεδρε γ@μώ τα προεδρεία σου” και αφού στη συνέχεια είπε… χρόνια πολλά, συνέχισε: Οποτε σου κ@βλώσει εσένα και του Πελετίδη κάνεις συμβούλια”. Και στο τέλος ο κ. Γρηγόρης χαρακτήρισε ανεπάγγελτο τον Πρόεδρο κ. Μελά και δέχθηκε τα πυρά των άλλων

Πηγή: patrastimes.gr