Όσοι πάντως παρευρεθούν φέτος το καλοκαίρι σε γάμους θα πρέπει να είναι έτοιμοι για νέες… εμπειρίες. Κάποιες προσκλήσεις θα κατευθύνουν πρώτα τους καλεσμένους σε διαγνωστικό κέντρο με το οποίο η οικογένεια έχει συνάψει σύμβαση κάνοντάς τους δώρο ένα μοριακό τέστ, όσοι δε παρευρεθούν σε γάμους εκτός Αθηνών, μπαίνοντας στα δωμάτια του ξενοδοχείου θα βρίσκουν για καλωσόρισμα ένα… self test δίπλα από ένα μπουκέτο με λουλούδια.

Σύμφωνα με την «Κ», στενοί φίλοι θα πρέπει να αρκεστούν σε ένα ψυχρό σκούντημα αγκώνα αντί για εναγκαλισμού και ένθερμοι χορευτές ίσως χρειαστεί να παραμείνουν καθιστοί όλη τη νύχτα. «Προτρέπω τους πελάτες μου να επιλέγουν βίλες με μεγάλους εξωτερικούς χώρους και όχι χώρους εκδηλώσεων, σημειώνει ο διοργανωτής κ. Γιώργος Καράγιωργας, από το live experiences. «Εκκρεμούν ορισμένες διευκρινήσεις εκ μέρους της πολιτείας, ΄όπως η χρήση ή μη μάσκας και ο χορός».

Ο ίδιος διαπίστωσε στροφή στην ψυχολογία των πελατών του, που για μήνες είχαν πάψει να ελπίζουν, άπαξ και ανακοινώθηκε η επιτάχυνση της εμβολιαστικής διαδικασίας στις νεότερες ηλικίες. «Πολλοί αρχικά σχεδίαζαν γάμους με 700 καλεσμένους και τώρα επανήλθαν με νέο ρεαλιστικό πλάνο για περίπου 100 άτομα», απαντά. «Ωστόσο, έχω και τρία ζευγάρια ξένων, δύο εκ των οποίων έχουν ήδη μία φορά μεταθέσει τον γάμο τους, οι οποίοι πήραν την απόφαση να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα», καταλήγει ο κ. Καράγιωργας.

Πηγή: patrastimes.gr