«Η βία της άκρας αριστεράς θα τελειώσει επί κυβερνήσεως Κυριάκου Μητσοτάκη», σημείωσε ο Αδωνις Γεωργιάδης σχολιάζοντας την επίθεση κατά του Πρύτανη στην ΑΣΟΕΕ.

Μιλώντας στον «ΣΚΑΪ», ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων τόνισε ότι η κατάργηση του ασύλου βοηθά στην αντιμετώπιση ζητημάτων βίας εντός των πανεπιστημίων αν κάποιος καλέσει τις αστυνομικές αρχές. «Η κατάργηση του ασύλου μπορεί να λύσει το πρόβλημα αν κάποιος καλέσει την αστυνομία. Στην προκειμένη περίπτωση ουδείς κάλεσε την αστυνομία», σημείωσε προσθέτοντας ότι οι πανεπιστημιακές αρχές φοβούνται ότι αν καλέσουν την αστυνομία μπορεί τις επόμενες μέρες να συμβούν χειρότερα περιστατικά.

Γεωργιάδης: Όσα είπε η Γκαρά είναι στρεβλές αντιλήψεις και πρέπει να τελειώσουν

«Ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση είμαστε απολύτως αποφασισμένοι, όπως ξεμπερδέψαμε με τη Χρυσή Αυγή, έτσι να ξεμπερδέψουμε και με την “κόκκινη Χρυσή Αυγή”, γιατί όλοι αυτοί δεν είναι παρά εγκληματικές συμμορίες», τόνισε ο Αδωνις Γεωργιάδης και υπογράμμισε ότι έχει σκοπό να εισηγηθεί πολύ αυστηρούς νόμους, για τις ποινές που θα επιβάλλουν τα δικαστήρια, ώστε να μπαίνουν φυλακή χωρίς αναστολή. «Η βία της άκρας αριστεράς έχει έρθει η ώρα να τελειώσει και θα τελειώσει επί κυβερνήσεως Κυριάκου Μητσοτάκη», τόνισε χαρακτηριστικά.

Κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νατάσας Γκαρά, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων σημείωσε ότι τα όσα είπε η κ. Γκαρά εκφράζουν μια παγιωμένη άποψη σε όλη τη μεταπολίτευση στην Ελλάδα ότι η βία που προέρχεται από την αριστερά είναι καλή βία. «Αυτή η στρεβλή αντίληψη έχει έρθει η ώρα να τελειώσει.»

Πηγή: patrastimes.gr