Σε «Γολγοθά» εξελίχθηκε για γνωστό ζευγάρι πατρινών η διαδικασία της πραγματοποίησης μοριακού test  στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» προκειμένου να διαπιστώσουν κατά πόσο είναι θετικοί στον κορονοϊό.

Είχε προηγηθεί λίγες ώρες νωρίτερα η πραγματοποίηση self test για τη γυναίκα του ζευγαριού, το οποίο έδειξε πως είναι θετική στον ιό.

Η συνέχεια εξελίχθηκε πέρα από κάθε λογική, καθώς η μετάβασή τους το πρωί της Τρίτης (χθες) στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» προκειμένου να υποβληθούν σε μοριακά τεστ αποτέλεσε τραυματική εμπειρία.

Το ζευγάρι περίμενε επι μιάμιση περίπου ώρα στον ήλιο έξω από το κοντέινερ που έχει τοποθετηθεί για την διενέργεια των μοριακών τεστ, χωρίς να υπάρχει ανταπόκριση και ενημέρωση από κανένα αρμόδιο. Να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο προκατ «κτίσμα» παρότι πρέπει να ξεκινά τη λειτουργία του και τη διενέργεια τεστ στις 9.00 το πρωί, παρέμενε κλειστό.

Το αντρόγυνο μετά την πολύωρη αναμονή στον ήλιο προσπάθησε να ζητήσει ενημέρωση και οδηγίες με αποτέλεσμα υπηρεσιακή παράγοντας να συμπεριφερθεί με δεικτικό και απρεπή τρόπο.

Αποτέλεσμα της απίστευτης ταλαιπωρίας ήταν, να οδηγηθούν σε ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο, προκειμένου να υποβληθούν έναντι αμοιβής σε τεστ.

Πηγή: patrastimes.gr