Μία προς μία εξετάζουν οι αστυνομικοί τις πρόσφατες δολοφονίες που αποδίδονται στον πόλεμο των μαφιόζων και αναζητούν σε καθεμιά από τις υποθέσεις οποιαδήποτε πιθανή σύνδεση με τον πυγμάχο Τάσο Μπερδέση ή το περιβάλλον του, ώστε να μπει μια βάση στην έρευνα.

Στο πλαίσιο αυτό εξετάζεται πιθανή σύνδεση της δολοφονίας του Τάσου Μπερδέση με τη δολοφονία που έγινε στις 7 Μαΐου, στο κέντρο της Ζακύνθου, όταν ο επιχειρηματίας Ντίμης Κορφιάτης έπεσε νεκρός μπροστά στο Γραφείο Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων από τις σφαίρες του Καλάσνικοφ που κρατούσε ένας από τους δύο φονιάδες, οι οποίοι του είχαν στήσει καρτέρι.

  • Tι σχέση μπορεί να έχουν η περσινή απόπειρα δολοφονίας του Ζακυνθινού επιχειρηματία και τελικά η δολοφονία του με την άγρια εκτέλεση του πυγμάχου Τάσου Μπερδέση στη Βάρη το πρωί της Δευτέρας 31 Μαΐου;

Σύμφωνα με το “dikaiologitika.gr”, πριν από χρόνια, όταν ο Τάσος Μπερδέσης φαίνεται να διατηρούσε φιλίες και επαφές με τη νύχτα της Πάτρας, είχε γνωριστεί με έναν μπράβο της Αχαΐας, ο οποίος για κάποιον λόγο φαίνεται να ήξερε πρόσωπα και πράγματα για τον Ντίμη Κορφιάτη.

Τότε ο Μπερδέσης είχε αθωωθεί από όλες τις κατηγορίες που τον βάραιναν. Όμως ο φίλος του και μπράβος της νύχτας μπήκε στη φυλακή και εκεί φαίνεται πως ανέπτυξε ιδιαίτερες γνωριμίες με κάποια κυκλώματα. Αυτή την άκρη του νήματος φέρεται να ιχνηλατεί η ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να βρει μια άκρη που θα της επιτρέψει να διαλευκάνει κάποιες πτυχές ή να ανακαλύψει ένα σημαντικό ίχνος το οποίο θα την οδηγήσει στους δολοφόνους του πυγμάχου Τάσου Μπερδέση.

Ο επιχειρηματίας Ντ. Κορφιάτης φέρεται σε προγενέστερη κατάθεσή του να είχε κατονομάσει τον μπράβο που είχε αναπτύξει σχέσεις με τον Μπερδέση.

Ειδικότερα, ο Κορφιάτης είχε ισχυριστεί πως ο πρώην συγκατηγορούμενος του Μπερδέση «γνώριζε» για την ενέδρα θανάτου που είχε στηθεί πέρυσι τον Ιούνιο στη Ζάκυνθο και η οποία είχε ως αποτέλεσμα να δολοφονηθεί η γυναίκα του.

Αυτή η σύνδεση μεταξύ των τριών, είναι κάτι που πρέπει να εξεταστεί περισσότερο σύμφωνα με τους αστυνομικούς, ενώ στο μικροσκόπιο μπαίνουν και άλλες υποθέσεις του 39χρονου πυγμάχου.

Πηγή: patrastimes.gr