Θύμα φριχτής δολοφονίας έπεσε μία νεαρή γυναίκα, η οποία βρέθηκε νεκρή με την κοιλιά της ανοιγμένη ενώ το έμβρυο έλειπε σε περιοχή της Βραζιλίας. Η 24χρονη παρασύρθηκε σε ένα ψεύτικο πάρτι για το αγέννητο μωρό της από μια φίλη που είχε εμμονή να κλέψει ένα παιδί μετά την αποβολή που είχε η ίδια, όπως έγινε γνωστό. Η άτυχη έγκυος που ταυτοποιήθηκε ως η 24χρονη Φλάβια Γκοντίνιο Μάφρα, διένυε την 36η εβδομάδα κυήσεως.

Δολοφονήθηκε στην πόλη Κανελίνια, στη νότια πολιτεία της Βραζιλίας, τη Σάντα Καταρίνα. Ο σύντροφος σχολικής της φίλης παραδέχτηκε ότι χρησιμοποίησε ένα τούβλο για να τη σκοτώσει αφού την παρέσυρε σε απομονωμένο σημείο με τη δικαιολογία ότι της διοργάνωναν πάρτι για το μωρό που περίμενε σε λίγες εβδομάδες, όπως μετέδωσαν τα τοπικά ΜΜΕ.

737650_9dba16ba6e-a6202650e2e71aee

Η φίλη παραδέχτηκε ότι απέκτησε εμμονή να κλέψει ένα παιδί αφού υπέστη αποβολή νωρίτερα μέσα στον χρόνο, σύμφωνα με την αστυνομία. Ο ντετέκτιβ που ανέλαβε την υπόθεση, Πάουλο Αλεξάντρε Φρεγιεσλέμπεν ε Σίλβα επιβεβαίωσε ότι αιτία του θανάτου της 24χρονης ήταν ένα βαθύ κόψιμο στην κοιλιακή χώρα και τραύματα από τούβλο, όπως μετέδωσε η εθνική εφημερίδα G1.

Ο σύζυγος του θύματος ανακάλυψε το πτώμα. Ήταν πεταμένο και παρατημένο και έλειπε το έμβρυο. Η αστυνομία αργότερα ανακάλυψε ότι το βρέφος είχε μεταφερθεί από την ύποπτη και τον σύζυγό της οι οποίοι συνελήφθησαν. Η συλληφθείσα που ήταν σχολική φίλη του θύματος παραδέχτηκε ότι υπέστη αποβολή τον Ιανουάριο κι έκτοτε ανέπτυξε εμμονή. Το βρέφος, που είναι κοριτσάκι, παραμένει νοσηλευόμενο και δέχεται αγωγή, αντιβιοτικά και θεραπεία για τραύματα που υπέστη όταν την άρπαξαν από την κοιλιά της μητέρας της, αλλά γενικώς είναι καλά στην υγεία της. Η Φλάβια ήταν αναπληρώτρια δασκάλα.

Πηγή: Daily Mail

Πηγή: patrastimes.gr