Για την καθημερινότητά της, η οποία άλλες στιγμές είναι ωραία και άλλες προβληματική, μίλησε η 29χρονη Rentsenkhorloo ‘Ren’ Bud η οποία έχει την ιδιαιτερότητα να έχει πόδια μήκους 1,34 μ.!

Η ύψους 2,05 και γεννημένη στη Μογγολία 29χρονη υποστηρίζει ότι αγαπά να επιδεικνύει τα μακριά πόδια της φορώντας σορτς και ψηλοτάκουνα παπούτσια.

Η Rentsenkhorloo ‘Ren’ Bud προέρχεται από μια ψηλή οικογένεια με τον πατέρα της να έχει ύψος 2,08 μ. και την μητέρα της 1,85 μ.

Η ίδια λέει ότι ήταν πάντα μια πρόκληση για την ίδια να βρίσκει ρούχα στο μέγεθος της παραδεχόμενη ότι όταν ήταν πιο μικρή δυσκολευόταν να αποδεχθεί το μεγάλο της ύψος.

Όσο για το τι μισεί βλέποντας τον κόσμο από τα 2,05μ.; «Σιχαίνομαι να χτυπάω το κεφάλι μου στις κάσες από τις πόρτες» εξομολογείται.

Παρά τα μήκους 1,34μ. η 29χρονη δεν βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των γυναικών αυτής της κατηγορίας με το ρεκόρ να ανήκει στην Maci Currin από το Τέξας τα πόδια της οποίας μετρήθηκαν 62 χιλιοστά μακρύτερα από αυτά της 29χρονης από τη Μογγολία.

Πηγή: patrastimes.gr