Σπάνιες φωτογραφίες από τις δύο «κρυφές» κόρες του Βλαντιμίρ Πούτιν κυκλοφόρησαν από ένα πρώην δεξί χέρι του Ρώσου προέδρου ο οποίος μόλις έχασε μία αγωγή ύψους 12 δισεκατομμυρίων δολαρίων εναντίον της Ρωσίας, σύμφωνα με δημοσιεύματα. Η Μαρία και η Κατερίνα, που οι φήμες θέλουν να είναι κόρες του Βλαντιμίρ Πούτιν από τον πρώτο του γάμο με την Λουντμίλα Πούτιν, διακρίνονται σε μια σειρά από στιγμιότυπα την εποχή που ήταν έφηβες. Κανείς δεν έχει επιβεβαιώσει πως είναι απόγονοι του Ρώσου ηγέτη ενώ πιο πρόσφατα – τον περασμένο Δεκέμβριο – και ο Βλαντιμίρ Πούτιν απέφυγε ερωτήσεις που θα μπορούσαν να επιβεβαιώσουν την ταυτότητά τους.

Οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν στην ιστοσελίδα του Σεργκέι Πουγκάτσεφ, πρώην δισεκατομμυριούχου που κάποτε είχε δηλώσει στους Financial Times πως «αυτός προσωπικά έφερε στην εξουσία τον Πούτιν». Ο Πουγκάτσεφ αργότερα εγκατέλειψε την πατρίδα του, ωστόσο, δέχθηκε σοβαρές νομικές κατηγορίες για μια φερόμενη απάτη με μία τράπεζα που είχε στην κατοχή του. Τότε μήνυσε την Ρωσία για 12 δισεκατομμύρια δολάρια για δήθεν απαλλοτρίωση των περιουσιακών του στοιχείων – ισχυρισμός που το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης αρνήθηκε να εξετάσει αυτή την εβδομάδα, επιβεβαίωσε ο Πουγκάτσεφ, ενώ ορκίστηκε να συνεχίσει την δικαστική του διαμάχη.

Έχοντας πλήρη επίγνωση της μυστικοπάθειας του πρώην φίλου του, Βλαντιμίρ Πούτιν, για την οικογένειά του, ο Πουγκάτσεφ δημοσίευσε τις φωτογραφίες των τότε έφηβων παιδιών του μαζί με τα δικά του, γράφοντας: «Η νεανική φιλία κρατάει για πάντα!!!» σύμφωνα με το OpenMedia της Ρωσίας, που πρώτο δημοσίευσε τις φωτογραφίες.

Και οι δύο υποτιθέμενες κόρες του Βλαντιμίρ Πούτιν είναι πλέον πάνω από 30, αλλά στις εικόνες, που έχουν τραβηχτεί τόσο μέσα από το εσωτερικό του Κρεμλίνου όσο και από το τότε σπίτι του Πουγκάτσεφ κοντά στην Μόσχα, φαίνονται μικρές. Στην μία φωτογραφία διακρίνονται σε ένα ιδιωτικό πάρτι με το ποπ συγκρότημα Strelki, το οποίο πήρε το παρατσούκλι των ρωσικών Spice Girls, αναφέρει το OpenMedia.

Και τα δύο κορίτσια προέρχονται από τον γάμο του Βλαντιμίρ Πούτιν με την πρώην αεροσυνοδό της Aeroflot Λουντμίλα Κρεμπνέβα, που διήρκησε 30 χρόνια μέχρι το διαζύγιό τους το 2013.

Η 35χρονη Μαρία, η οποία χρησιμοποιεί το επώνυμο Βορόντσοβα, έχει καριέρα στην ιατρική έρευνα και σύμφωνα με πληροφορίες είναι παντρεμένη με έναν Ολλανδό επιχειρηματία με τον οποίο έχει αποκτήσει οικογένεια, καθιστώντας τον Πούτιν, παππού.

Η 33χρονη Κατερίνα, γνωστή με το οικογενειακό όνομα της μητέρας της, Τικόνοβα, συμμετείχε σε διαγωνισμό χορού ροκ εν ρολ και τώρα πιστεύεται ότι ηγείται μιας νέας ρωσικής πρωτοβουλίας τεχνητής νοημοσύνης. Είχε προηγουμένως παντρευτεί έναν Ρώσο δισεκατομμυριούχο, τον 38χρονο Κιρίλ Σαμάλοβ, αλλά χώρισε το 2018.

Να σημειωθεί πως ο Βλαντιμίρ Πούτιν είχε προκαλέσει σοκ το 2015 όταν μίλησε για το πόσο «περήφανος» ήταν για τις κόρες του, λέγοντας ότι μιλούσαν πολλές γλώσσες, αλλά χωρίς ποτέ να επιβεβαιώσει την ταυτότητά τους. «Δεν συζητώ ποτέ ερωτήσεις σχετικά με την οικογένειά μου. Δεν ασχολούνται με επιχειρήσεις ούτε με την πολιτική» είχε δηλώσει σε συνέντευξη Τύπου εκείνη την εποχή.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει αποκτήσει οικογένεια με την Αλίνα Καμπάεβα, με την οποία έχουν κάνει δύο παιδιά – αγόρια – αλλά κι αυτό παραμένει επτασφράγιστο μυστικό.

Πηγή: patrastimes.gr