Η ισχυρή έκρηξη που κυριολεκτικά ισοπέδωσε τμήμα του λιμανιού της Βηρυτού και είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 158 άνθρωποι και να τραυματιστούν χιλιάδες.

Μετά το δυσάρεστο συμβάν η Bella Hadid θέλοντας να ακολουθήσει το παράδειγμα των George και Amal, οι οποίοι δώρισαν σε τρεις λιβανέζικες φιλανθρωπικές οργανώσεις το ποσό των 100 χιλιάδων δολαρίων, ανακοινώσε πως θα προσφέρει χρήματα στον Ερυθρό Σταυρό Λιβάνου.

Συγκεκριμένα η διάσημη καλλονή δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα βίντεο που δείχνει μια γυναίκα να παίζει πιάνο ανάμεσα στα ερείπια και μια σειρά φωτογραφιών με πληροφορίες για την έκρηξη και φιλανθρωπικές οργανώσεις, μέσω των οποίων μπορεί κανείς να προσφέρει βοήθεια.

ΕΔΩ Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ

«Τα μάτια και η καρδιά μου κλαίνε για τον Λίβανο. Λυπάμαι που θα πρέπει να υπομείνετε αυτού του είδους την καταστροφή αδέρφια μου. Θα δωρίσω χρήματα στον Ερυθρό Σταυρό Λιβάνου, καθώς και σε όλες τις μικρότερες οργανώσεις της τελευταίας φωτογραφίας αυτού του post. Ελπίζω να κάνετε κι εσείς το ίδιο», έγραψε χαρακτηριστικά η Hadid.

Πηγή: patrastimes.gr