Η Δημοτική Αρχή καλεί την ερχόμενη Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, σε συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της ΔΕΗ (στην Ακτή Δυμαίων), απαιτώντας να μην γίνει καμία αύξηση στα τιμολόγια του ρεύματος και καμία διακοπή σε λαϊκές κατοικίες και μικρές επιχειρήσεις.

Να μειωθεί η τιμή του ρεύματος κατά 50% και να καταργηθούν τα χαράτσια για τα λαϊκά νοικοκυριά.

Η Δημοτική Αρχή καλεί τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους, επαγγελματίες και εμπόρους, τη φτωχή αγροτιά, τα Σωματεία και τους Φορείς του Λαϊκού Κινήματος να δώσουν δυναμικό «παρών», στη συγκέντρωση.

Η ΔΕΗ και οι υπόλοιπες εταιρίες παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, προχωρούν σε νέες, δυσβάστακτες αυξήσεις στα τιμολόγιά τους.

Ο λαός για μια ακόμα φορά, καλείται να πληρώσει το… μάρμαρο της «απελευθέρωσης» της ενέργειας, που οι κυβερνήσεις διαχρονικά υπηρετούν.

Αυτή η εξέλιξη θα έχει δραματικές επιπτώσεις, για τα χιλιάδες νοικοκυριά της πόλης μας, που τα τελευταία χρόνια ζουν σε συνθήκες ενεργειακής φτώχειας.

Η Δημοτική Αρχή, όλο το προηγούμενο διάστημα, ήταν στο πλευρό όσων η ΔΕΗ άφησε στο σκοτάδι. Με δεκάδες παραστάσεις διαμαρτυρίας, συγκεντρώσεις μαζί με τα Σωματεία των εργαζομένων, διεκδίκησε, με θετικά αποτελέσματα, την επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος, σε όσους είχαν δυσκολία αποπληρωμής του. Στον ίδιο δρόμο συνεχίζει για να μην πληρώσει ο λαός τα κέρδη των μονοπωλιακών ομίλων.

Πηγή: patrastimes.gr