Η Δημοτική Αρχή εκφράζει  τη στήριξη και την αλληλεγγύη της στο λαό και τη νεολαία της Νέας Σμύρνης, που, μετά από κάλεσμα Σωματείων και Φορέων, πραγματοποίησαν χθες μεγαλειώδη συγκέντρωση, δίνοντας αποφασιστική απάντηση στην τρομοκρατία και την καταστολή.

“Ο αγώνας ενάντια στην καταστολή και την αστυνομική βία πάει μαζί με τον αγώνα ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική που υλοποιεί η κυβέρνηση.

Το σύνθημα «Η τρομοκρατία δεν θα περάσει, των εργατών η πάλη θα την σπάσει», που κυριαρχούσε στην τεράστια συγκέντρωση και στη μαχητική πορεία που ακολούθησε, αποτελεί απάντηση στον κρατικό αυταρχισμό.

Τα επεισόδια που έστησε η κυβέρνηση μαζί με ύποπτους μηχανισμούς και προβοκάτορες, ο απαράδεκτος τραυματισμός του αστυνομικού, δεν μπορούν να αθωώσουν και να ξεπλύνουν την κυβέρνηση από τις ευθύνες της για το κλίμα αστυνομοκρατίας που έχει επιβάλλει, την ίδια ώρα που υλοποιεί και κλιμακώνει την αντιλαϊκή της πολιτική στην Υγεία και σε όλα τα μέτωπα.

Η πάλη είναι ανάγκη να  συνεχιστεί και να κλιμακωθεί για την προστασία και την υπεράσπιση της  υγείας και της ζωής του λαού και της νεολαίας καθώς και των δικαιωμάτων τους στη δουλειά και στη μόρφωση.

Η βία, η τρομοκρατία και η καταστολή δεν θα περάσουν.”

Πηγή: patrastimes.gr