Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται το νέο βιβλίο για τη Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι. Το βιβλίο με τίτλο «Finding Freedom» αποκαλύπτει με λεπτομέρειες – που μάλλον θα ενοχλήσουν το παλάτι – περιστατικά και στιγμές από το χρόνο που πέρασαν ως μέλη της βασιλικής οικογένειας. Η Δούκισσα του Σάσεξ είπε σε ένα φίλο της ότι «εγκατέλειψε ολόκληρη τη ζωή της για αυτή την οικογένεια» στην προσπάθειά της να κάνει τη ζωή της στο Ηνωμένο Βασίλειο να «δουλέψει».

Με δάκρυα στα μάτια η Μέγκαν Μαρκλ είπε χαρακτηριστικά και πριν αποχωρήσει από τη Μεγάλη Βρετανία: «Ήμουν πρόθυμη να κάνω ότι χρειαστεί. Αλλά να που φτάσαμε ως εδώ. Είναι πολύ λυπηρό».

Meghan_and_Harry1

Αποσπάσματα του βιβλίου που κυκλοφορούν σήμερα με τους «Times» περιγράφουν την απογοήτευση του ζευγαριού πριν το Megxit αλλά και όλα συνέβαιναν πίσω από τις κλειστές πόρτες.
Οι συγγραφείς του βιβλίου, Carolyn Durand και Omid Scobie το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 11 Αυγούστου από τους «Times» αποκαλύπτουν πως το παλάτι ποτέ δεν πήρε στα σοβαρά τα παράπονα των Sussexes και πίστευαν ότι άλλα βασιλικά νοικοκυριά διέρρεαν πληροφορίες για εκείνους στον Τύπο.

Μέγκαν και Χάρι: Ήταν ο τελευταίος τροχός της αμάξης
«Υπήρχαν μόνο λίγοι άνθρωποι που εργάζονταν στο παλάτι και μπορούσαν να εμπιστευτούν», γράφουν. Απογοητευμένος υπάλληλος των ανακτόρων αποκάλυψε πως ο Χάρι και η Μέγκαν αντιμετωπιζόταν σαν «τον τελευταίο τροχό της αμάξης».

Οι σχέσεις μεταξύ των Sussexes και των Cambridges επιδεινώθηκαν τόσο πολύ που μέχρι τον Μάρτιο τα δύο ζευγάρια μόλις μιλούσαν. Αποκορύφωμα της εκρηκτικής κατάστασης που επικρατούσε μεταξύ τους ήταν ένα περιστατικό που σημειώθηκε μπροστά στις κάμερες στο Westminster Abbey.

Οι συγγραφείς του βιβλίου απευθυνόμενοι στο παλάτι και σε όσους πίστευαν ότι η αναχώρηση των Σάσεξ οφείλονταν στη Δούκισσα απαντούν: «Τα μέσα ενημέρωσης εικάζουν ότι η Μέγκαν ήταν πίσω από την απόφαση του ζευγαριού να αποχωρήσει, αλλά λίγοι ήξεραν πόσο θυσιάστηκε και πόσο προσπάθησε για να πετύχει όλο αυτό.

Μέγκαν Μαρκλ: Έδωσα όλη μου τη ζωή για αυτή την οικογένεια
Χαρακτηριστικά είναι όλα όσα είπε η Μέγκαν με δάκρυα στα μάτια της σε έναν φίλο της τον Μάρτιο: «Έδωσα όλη μου τη ζωή για αυτήν την οικογένεια. Ήμουν πρόθυμη να κάνω ότι απαιτούνταν για να πετύχει όλο αυτό. Αλλά φτάσαμε ως εδώ. Είναι πολύ λυπηρό».

Το Κέμπριτζ, με τη σειρά του, αναστατώθηκε καθώς οικογενειακά ζητήματα και απόρρητες συζητήσεις για το σχέδιο εξόδου είδαν το φως της δημοσιότητας. «Δεν είναι θυμωμένος», είπε μια πηγή για τα συναισθήματα του πρίγκιπα Γουίλιαμ. «Είναι πληγωμένος».

Οι θαυμαστές του ζευγαριού περιμένουν με ανυπομονησία να ακούσουν την «πλευρά της ιστορίας» των Σάσεξ, όπως εκείνοι την είπαν σε φίλους αλλά και ελάχιστα άτομα που εμπιστευόταν στο παλάτι.  To ζευγάρι δεν συμμετείχε στην έκδοση του βιβλίου αλλά ούτε και έδωσε συνεντεύξεις για τα όσα γράφτηκαν.

Πηγή: patrastimes.gr