Τον δικό της πετυχημένο …δρόμο στις φετινές εκδηλώσεις του Διεθνούς Φεστιβάλ της Πάτρας χάραξε το βράδυ της Πέμπτης (χθες) από την πλατεία Ζαβλανίου , η ενότητα του Θεάτρου Σκιών, η οποία με τίτλο « Ο καραγκιόζης την εποχή του Κορονοϊού» φιλοδοξεί να στείλει κατά το πέρασμά του από τις γειτονιές ένα διαφορετικό μήνυμα σε μικρούς και μεγάλους.

Η ανταπόκριση του κοινού, στη χθεσινή πρεμιέρα των παραστάσεων μοναδική καθώς περισσότερα από 150 άτομα κάθε ηλικίας «αντάμωσαν»  με τις φιγούρες του θεάτρου σκιών. Τίτλος της παράστασης «Ο Καραγκιόζης και το φάντασμα του Κορωνοϊού».

73b69d72f1ef7d1787daad858a160b2afc6ae56804f907869131f48acf4c43d1

Το νέο «ραντεβού» με μικρούς και μεγάλους είναι σήμερα (Παρασκευή) στις 9.30 το βράδυ στην πλατεία Αγίου Νικολάου της Λεύκας , όπου θα ανεβεί η παράσταση « Ο καραγκιόζης και ο Γορίλας».

Το βράδυ του Σαββάτου (αύριο) η ενότητα του Καραγκιόζη «μετακομίζει» στην πλατεία της Βούντενης, με την παράσταση «Ο Καραγκιόζης και το Φάντασμα του Κορονοϊού».

Την Κυριακή 26 Ιουλίου, ο ξυπόλητος ήρωας του Θεάτρου Σκιών, θα στήσει τον μπερντέ του στις 9.30 το βράδυ , στις παιδικές κατασκηνώσεις Ροϊτίκων ,στην πλατεία των Μποζαϊτίκων και στο Νέο Σούλι (Πολιτιστικό Σύλλογο), όπου αντίστοιχα θα πραγματοποιηθούν οι παραστάσεις, «Ο Καραγκιόζης και ο στοιχειωμένος κορονοϊός»,«Ο Καραγκιόζης και ο Γορίλλας» και « Ο Καραγκιόζης λοιμωξιολόγος».

AFISETA

Η είσοδος σε όλες τις παραστάσεις, τηρώντας πάντα τα προβλεπόμενα από το πρωτόκολλο για την προστασία από τον κορονοϊό – όπως άλλωστε γίνεται σε όλες τις φετινές εκδηλώσεις του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας – είναι ελεύθερη.

Η «φιγούρα» του Καραγκιόζη για την παραγωγή της κεντρικής αφίσας των εκδηλώσεων , παραχωρήθηκε ευγενώς από τον Μπάμπη Μακρή , το οποίο ο Πολιτιστικός Οργανισμός ευχαριστεί.

Πηγή: patrastimes.gr