Η ομιλία πάντως της κόρης του Ιβάνκα, που διατηρεί και ρόλο συμβούλου στο Λευκό Οίκο, αποτυπώσε πλήρως το φαινόμενο που ονομάζομαι (και στις ΗΠΑ προφανώς) οικογενειοκρατία.

Η απαστράπτουσα Ιβάνκα έπλεξε το εγκώμιο του πατέρα της χωρίς να κρατά ούτε τα προσχήματα και να τηρεί μία στοιχειώδη αντιμειμενικότητα.

«Η Ουάσιγκτον δεν άλλαξε τον Ντόναλντ Τραμπ, ο Ντόναλντ Τραμπ άλλαξε την Ουάσιγκτον. Τώρα περισσότερα από ποτέ η Αμερική χρειάζεται για ακόμη τέσσερα χρόνια έναν πολεμιστή στον Λευκό Οίκο» είπε μέσα από το χαμόγελό της και κοιτώντας σταθερά την κάμερα.

 «Μπαμπά,  συνέχισε, «σε χτυπούν γιατί είσαι αντισυμβατικός. Aλλά σ’ αγαπώ γιατί είσαι αληθινός και σε σέβομαι γιατί είσαι αποτελεσματικός. Ο πρόεδρος αρνηθηκε να εκχωρήσει τα πολιτικά του πιστεύω για να κάνει παιχνίδι με την ελίτ. Αν τα προβλήματα ήταν εύκολα, θα τα είχαν λύσει οι προηγούμενοι πρόεδροι αλλά δεν μπορείς να περιμένεις διαφορετικά αποτελέσματα κάνοντας τα ίδια πράγματα».

Δεν το πιστεύετε; Δείτε, λοιπόν, το video και διαπιστώστε, εκτός των άλλων, το πως αποθεώνεται η Ιβάνκα Τραμπ όταν λέει ότι ο πατέρας της άλλαξε την Ουάσιγκτον.

Το λες και ανατριχιαστικό θέαμα…

Πηγή: patrastimes.gr