Πάνω στη χαρά του για τα ευρήματα που αποκόμισε όταν έκλεψε τραπεζικές κάρτες στην Κέρκυρα, ο δράστης δεν υπολόγισε ότι, τόσο το ΑΤΜ στο οποίο έτρεξε να κάνει αναλήψεις όσο και το υποκατάστημα της τράπεζας, διαθέτουν κάμερες ασφαλείας.

Ο Έλληνας διαρρήκτης παραβίασε το μεσημέρι του Σαββάτου τη μπαγκαζιέρα μιας μοτοσικλέτας που ήταν σταθμευμένη στην περιοχή της Λευκίμμης και άρπαξε από μέσα ένα μικρό χρηματικό ποσό και δύο τραπεζικές κάρτες, στις οποίες αναγραφόταν το ΡΙΝ. Αμέσως έτρεξε στο πιο κοντινό ΑΤΜ και έκανε αναλήψεις ύψους 900 ευρώ από τους λογαριασμούς του ιδιοκτήτη των καρτών.

Όμως, οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος που ερεύνησαν την καταγγελία του θύματος, κάλεσαν τον διευθυντή της τράπεζας να τους ανοίξει το υποκατάστημα που ήταν κλειστό και εξέτασαν καρέ- καρέ τα βίντεο, ώσπου είδαν τον δράστη να κάνει αναλήψεις την ώρα που κατεγράφησαν. Τον ταυτοποίησαν μέσα σε λίγη ώρα και τον συνέλαβαν το απόγευμα της Κυριακής, οπότε οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας κατηγορούμενος για κλοπή.

Πηγή: patrastimes.gr