Τις τελευταίες ημέρες ο κόσμος των media έχει στρέψει το ενδιαφέρον του στον Brooklyn Beckham, μετά την επίσημη ανακοίνωση από τον ίδιο και την οικογένειά του, πως αρραβωνιάστηκε την αγαπημένη του, Nicola Peltz και πως πολύ σύντομα, θα ενωθούν και με τα ιερά δεσμά του γάμου. Αν και οι θαυμαστές της διάσημης οικογένειας ενθουσιάστηκαν πάρα πολύ με αυτό το χαρμόσυνο νέο και ανυπομονούν να δουν τον Brooklyn ντυμένο γαμπρό, με την απόφαση αυτή δεν φαίνεται να συμφωνεί μια από τις πρώην κοπέλες του. Και πιο συγκεκριμένα, η Lexy Panterra.

Η 30χρονη hip-hop artist γνώρισε τον Brooklyn το 2017 κατά τη διάρκεια του Coachella. Οι δυο τους ερωτεύτηκαν και έκαναν σχέση για περίπου ένα χρόνο. Η Lexy Panterra μιλώντας πρόσφατα στην The Sun, εξέφρασε τις αμφιβολίες της για τον αρραβώνα του 21χρονου Brooklyn με την σύντροφό του.

«Δεν θέλω να πω ακριβώς γιατί χωρίσαμε. Δεν θέλω να τον κατακρίνω. Σίγουρα ένας λόγος ήταν η μεγάλη απόσταση», είπε η Lexy για την περίοδο που ενώ ήταν ζευγάρι εκείνη έμενε μόνιμα στο Los Angeles, ενώ εκείνος μεταξύ Νέας Υόρκης και Αγγλίας.

«Ηταν μια σχέση που ποτέ δεν θα μπορούσα να πάρω στα σοβαρά, για να είμαι ειλικρινής. Η διαφορά ηλικίας ήταν ένα μεγάλο θέμα. Μπορείς αμέσως να πεις ότι είναι ένας μικρός ανώριμος νέος», συμπλήρωσε ενώ δεν δίστασε να πει πως σοκαρίστηκε και ένιωσε μπερδεμένη όταν ο Brooklyn ανακοίνωσε ότι αρραβωνιάστηκε την 25χρονη Nicola Peltz και μάλιστα μόλις μετά από λίγους μήνες σχέσης.
marieclaire.gr

Πηγή: patrastimes.gr