Η ίδια δηλώνει τραγουδίστρια, συνθέτης, παραγωγός δίσκων, χορεύτρια και ηθοποιός. Στις ιδιότητες της Shakira ίσως να πρέπει να προστεθεί και αυτή της σχεδιάστριας καθώς, μόλις μας ενημέρωσε ότι το μαγιό που φοράει είναι… δική της δημιουργία.

Η 43χρονη κολομβιανή σταρ για την ακρίβεια, δημοσίευσε μία φωτογραφία της στο Instagram στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει με ένα λιλά μπικίνι με κρόσια και από ό,τι καταλαβαίνουμε από όσα αναφέρει στη λεζάντα, δεν είναι η πρώτη φορά που σχεδιάζει εκείνη το μαγιό της.

screen-09.10.23[10.09.2020]

«Αυτό είναι ένα νέο μαγιό που σχεδίασα εγώ και το έφτιαξε για μένα ο φίλος μου ο Bego. Πάντα χρειάζεται να δημιουργήσω το δικό μου για το καλοκαίρι», έγραψε υπερήφανη υπονοώντας ότι αποτελεί το ιδανικό σχέδιο για χορό στην παραλία.

Στο μεταξύ, τα σχόλια που συνοδεύουν τη φωτογραφία από τους φανατικούς της θαυμαστές είναι αποθεωτικά όχι μόνο για το μπικίνι, αλλά και για τις διάσημες καμπύλες της.

Μιας και δεν ξέρουμε αν πρόκειται στο μέλλον να κυκλοφορήσει δική της σειρά, εμείς ένα μόνο θα σχολιάσουμε για την ώρα: «Her hips don’t lie…»

marieclaire.gr

Πηγή: patrastimes.gr