“Η θετική εισήγηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την υλοποίηση του πολύπαθου οδικού άξονα Πατρών- Πύργου αποτελεί δικαίωση των δεσμεύσεων και ενεργειών στις οποίες έχει προβεί ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Αχ. Καραμανλής, ο οποίος έχει διαμηνύσει επανειλημμένως ότι το συγκεκριμένο έργο αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα για την Κυβέρνηση”, όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΔΕΕ Ν. Αχαΐας.

Επίσης τονίζει:

“Η επίσημη απόφαση της Γενικής Διεύθυνσης για την Εσωτερική Αγορά, τη Βιομηχανία, την Επιχειρηματικότητα και τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αποτελεί  αδιάψευστο μάρτυρα και απάντηση σε όλους εκείνους που με την συστηματική τακτική διαστρέβλωσης των πραγμάτων και παραπληροφόρησης των πολιτών, προσπαθούν να δημιουργούν αρνητικές εντυπώσεις. Η προφητεία των τοπικών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για το έργο (σ.σ. «πρόβλεψη» για την χρονική του έκταση σε περισσότερα από δέκα χρόνια) δεν θα επαληθευτεί.

Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών με αίσθημα ευθύνης και χωρίς μεγάλα λόγια, προχωρά στο σχεδιασμό του, ώστε το 2024 να έχει ολοκληρωθεί το έργο και οι πολίτες της Δυτικής Ελλάδας να αποκτήσουν ένα σύγχρονο αυτοκινητόδρομο υψηλής ποιότητας και λειτουργικότητας, που θα ενώνει την Πάτρα με τον Πύργο με ασφάλεια.”

Πηγή: patrastimes.gr