Με λάθος άνθρωπο τα έβαλε ένας επίδοξος κλέφτης, ο οποίος βρήκε τον δάσκαλο του από έναν ηλικιωμένο, που τον πλάκωσε στο ξύλο κάτι που είχε σαν συνέπεια να τραπεί σε φυγή.

Το συγκεκριμένο περιστατικό συνέβη λίγες μέρες πριν, σε ναυτιλιακό γραφείο, που διατηρεί ένας 76χρονος πρώην ναυτικός.

Ο Νίκος Κατσακούλιας είδε τον νεαρό, να πλησιάζει την πόρτα και να του ζητάει να μπει μέσα προκειμένου να του δείξει φυλλάδια που είχαν να κάνουν με έναν διαγωνισμό. Ο 76χρονος αφού αρχικά, δεν του το επέτρεψε την είσοδο στο χώρο, στην συνέχεια μια γκλίτσα που είχε δίπλα του και άρχισε να παλεύει μαζί του.

Η πάλη ανάμεσα στους δύο άντρες περιελάμβανε κλωτσιές, μπουνιές, αλλά και οτιδήποτε άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς. «Πήρα την γκλίτσα και του την κοπανάω, αλλά δεν τον πήρε καλά» είπε ο ίδιος μιλώντας στην κάμερα του “Star”, ενώ στην συνέχεια συμπλήρωσε μεταξύ άλλων τα εξής ακόλουθα: «Έπεσε μπουνίδι φοβερό. Καλό ξύλο. Σε μία δόση έπεσε κάτω, σηκώθηκε, με χτύπησε. Άρπαξα μία στο πρόσωπο, ήταν και καλή. Με έριξε στην γωνία».

Βλέποντας την αντίσταση του 76χρονου, ο επίδοξος κλέφτης τράπηκε σε φυγή με άδεια χέρια. Μετά τον καβγά που είχε με τον νεαρό επίδοξο κλέφτη ο 76χρονος στην συνέχεια πήγε στην αστυνομία, όπου και του έδειξαν βίντεο με τον δράστη, ο οποίος αποδείχτηκε πως έχει σαν σχέδιο του να μπαίνει σε καταστήματα με πρόσχημα τα φυλλάδια που μοιράζει προκειμένου να κλέβει ηλεκτρικές συσκευές.

Πηγή: patrastimes.gr