Ένα ακόμη απίστευτο περιστατικό καταγράφηκε το πρωί του Σαββάτου στην πλατεία Πάρκου της Λαμίας, στην οποία, παρά το ότι έχει μετατραπεί σε εργοτάξιο λόγω των έργων, οι ρομά και οι τοξικομανείς παραμένουν φανατικοί θαμώνες, όπως αναφέρει το Lamiareport.gr.

Φυσικά δεν λείπουν και οι ηλικιωμένοι που «ψαρεύουν» ανήλικες ρομά, τις οποίες μάλιστα βγάζουν στο «κλαρί» οι ίδιοι οι γονείς πολλές φορές, όπως και στη σημερινή περίπτωση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ γύρω στις 11:30 το πρωί ο ηλικιωμένος καθόταν πίσω από το κλειστό μεσαίο περίπτερο, στην κάτω πλευρά της πλατείας Πάρκου και δυο ανήλικες ρομά τον θώπευαν στα γεννητικά του όργανα.

Οι περαστικοί, που δεν πίστευαν σε αυτό που έβλεπαν, ενημέρωσαν την αστυνομία, η οποία ωστόσο δεν τους έπιασε στα πράσα, αφού οι νεαρές ρομά ενημερώθηκαν από τους τσιλιαδόρους και απομακρύνθηκαν έγκαιρα.

Ωστόσο οι αστυνομικοί έκαναν ελέγχους και μοίρασαν αρκετές κλήσεις για μη χρήση μάσκας και τήρηση αποστάσεων, όπως προβλέπει η νομοθεσία για τον Covid-19, ενώ κάποιοι νεαροί που δεν είχαν ταυτότητα προσήχθησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο για εξακρίβωση στοιχείων.

2950588

Σύμφωνα με πληροφορίες του «lamiareport.gr», οι αστυνομικοί, το πρωί του Σαββάτου στην πλατεία Πάρκου, επέβαλλαν περισσότερα από 10 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας και τήρηση αποστάσεων μεταξύ τους.

Πηγή: patrastimes.gr