“Οι εργαζόμενοι να μην προσκομίσουν κανένα στοιχείο σχετικά με τον εμβολιασμό τους η όχι”, όπως τους καλεί σε ανακοίνωσή του το Σωματείο “Ιπποκράτης”, τονίζοντας χαρακτηριστικά:   

“Επανερχόμενοι ακόμη μια φορά, σας υπενθυμίζουμε την ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ στην ΑΠΕΡΓΙΑ – ΑΠΟΧΗ της ΠΟΕΔΗΝ, η οποία υφίσταται και καλύπτει, βάσει του σχετικού εξωδίκου που σας κοινοποιούμε εκ νέου, το σύνολον των Εργαζόμενων στο να μην καταθέσουν και να μην προσκομίσουν  κανένας και σε κανέναν, κανένα στοιχείο σχετικά με τον εμβολιασμό τους η όχι.

Η ΑΠΕΡΓΙΑ -ΑΠΟΧΗ ΣΑΦΩΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ και όλους τους Προϊσταμένους, όλους τους ευρισκόμενους σε θέσεις ευθύνης, να μην αναζητήσουν και να μην προσκομίσουν κανένα σχετικό στοιχείο, βάσει του υπ΄ αριθ. 31209/5.8.21 σχετικού εγγράφου σας, με το οποίο τους οδηγείτε σε παράνομες ενέργειες που δεν προβλέπονται από πουθενά, αποποιούμενοι  έτσι τις δικές σας ευθύνες.

Για όλα αυτά τα ζητήματα σας γνωρίζουμε την νέα μας ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ που θα πραγματοποιηθεί στις 26/8/21.

Ως συνδικαλιστική οργάνωση είμαστε υποχρεωμένοι να αποκρούσουμε με κάθε τρόπο τις επιλογές της Κυβέρνησης, αλλά και τις δικές σας, τις οποίες θεωρούμε εσφαλμένες και επιζήμιες για τον χώρο μας.

γι΄ αυτόν τον λόγο

Οι κινητοποιήσεις μας θα συνεχιστούν και δεν θα μείνουμε μόνον σ΄αυτές, υπερασπιζόμενοι ως έχουμε υποχρέωση, δύο βασικά πράγματα:

Τόσο την λειτουργία του Νοσοκομείου μας, που διακυβεύεται απ΄ αυτές τις πρακτικές.

Όσο και το όποιο μέλος μας, υποστεί την όποια βλαπτική επίπτωση, από τα προαναφερόμενα.”

Πηγή: patrastimes.gr