Δεν έχουν προηγούμενο τα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης του δημοτικού συμβουλίου στην Καλαμάτα. Δείτε τα πλάνα που μεταδόθηκαν…

Έναν μεσημεριανό υπνάκο πήρε κατά την διάρκεια του χθεσινού (26-08-2020) Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας, ένας Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας, ο οποίος κοιμήθηκε για τα καλά για μισή ωρίτσα!

Το θέαμα προκάλεσε γέλιο αλλά και την αντίδραση του Δημοτικού Συμβούλου Κώστα Τσαπόγα που παραπονέθηκε για το θέαμα του συναδέλφου να κοιμάται και ζήτησε από τον υπεύθυνο της μετάδοσης, όχι να τον ξυπνήσει, αλλά να τον πάρει από το πλάνο, δίπλα από τον Δήμαρχο, Θανάση Βασιλόπουλο!

Πάντως, δεν ήταν ο μοναδικός που… έγειρε, αφού η ώρα ήταν 15.00 το μεσημέρι. Η ζέστη και η κούραση της ημέρας αλλά και η τετράωρη διάρκεια έφερε πολλά χασμουρητά και χρειάστηκαν πολλοί καφέδες για να μην δούμε κι άλλους να ξαπλώνουν στα διπλανά παράθυρα του zoom!

Nα σημειωθεί ότι οι συνδέσεις με τον τρόπο αυτό έχουν προκαλέσει αρκετά σχόλια, αφού έχουμε δει σύνδεση από παραλία, από μπαλκόνι, ταράτσα, αυτοκίνητο, αλλά live από το κρεβάτι δεν είχαμε δει μέχρι σήμερα!

Πηγή: messinialive.gr

Πηγή: patrastimes.gr