Καμία αύξηση στα τιμολόγια του ρεύματος!

Καμία διακοπή ρεύματος σε λαϊκές κατοικίες και επιχειρήσεις!

Η ΔΕΗ προχωράει σε νέες, δυσβάστακτες αυξήσεις στα τιμολόγια του ηλεκτρικού ρεύματος.

Η εκτίναξη της τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος ξεκίνησε και η επιβάρυνση στα λαϊκά νοικοκυριά το επόμενο διάστημα, θα προκαλέσει τεράστια προβλήματα, καθώς δεν θα μπορούν να πληρώσουν τις αυξήσεις που θα ξεπεράσουν το 50%.

Ο λαός για μια ακόμα φορά, θα πληρώσει το βαρύ κόστος της «απελευθέρωσης» της ενέργειας, που οι κυβερνήσεις διαχρονικά υπηρετούν.

Ένα ακόμα παραμύθι τους, ότι ο ανταγωνισμός θα έριχνε τις τιμές, διαψεύδεται.

Αυτή η εξέλιξη θα έχει δραματικές επιπτώσεις, για τα χιλιάδες νοικοκυριά της πόλης μας, που τα τελευταία χρόνια ζουν σε συνθήκες ενεργειακής φτώχειας. Που ζουν καθημερινά με το φόβο της διακοπής ρεύματος από τους παρόχους, γιατί δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στα πανάκριβα τιμολόγια και τους δυσβάστακτους όρους των διακανονισμών, αλλά και των τελών επανασύνδεσης.

Χωρίς κανένα έλεος, κόβουν το ρεύμα σε λαϊκά σπίτια, που έχουν μικρά παιδιά, ηλικιωμένους, ανθρώπους με σοβαρά προβλήματα υγείας, πολύτεκνους άνεργους, χαμηλόμισθους και χαμηλοσυνταξιούχους.

Ως Δημοτική Αρχή, όλο το προηγούμενο διάστημα, βρεθήκαμε στο πλευρό όσων η ΔΕΗ άφησε στο σκοτάδι. Με δεκάδες παραστάσεις διαμαρτυρίας, συγκεντρώσεις μαζί με τα Σωματεία των εργαζομένων, διεκδικήσαμε, με θετικά αποτελέσματα, την επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος, σε όσους είχαν δυσκολία αποπληρωμής του.

Στον ίδιο δρόμο συνεχίζουμε.

Διεκδικούμε να μην αυξηθεί το ηλεκτρικό ρεύμα.

Να μειωθεί η τιμή του ρεύματος κατά 50% και να καταργηθούν τα χαράτσια για τα λαϊκά νοικοκυριά.

Καμία διακοπή ρεύματος σε λαϊκές κατοικίες και επιχειρήσεις!

Καλούμε τον Πατραϊκό λαό, την νεολαία, τα Σωματεία και τους Φορείς του Λαϊκού Κινήματος σε κοινή δράση. Να μην αποδεχτούν να πληρώσουν για τα κέρδη των μονοπωλιακών ομίλων.

Πηγή: patrastimes.gr