Δύσκολος ο χειμώνας για άλλη μια φορά στον οικισμό Καρελέικα στην Ναύπακτο. Όπως θα δείτε στις αποκλειστικές εικόνες που κατέγραψε η κάμερα του Nafpaktianews.gr οι κάτοικοι του οικισμού είναι σε απόγνωση καθώς οι δύο δίοδοι που έχουν για να φτάσουν στη Ναύπακτο είναι γεμάτοι κινδύνους ιδιαίτερα όταν έχουμε καιρικά φαινόμενα. Το μικρό γεφυράκι που χρόνια μένει χωρίς συντήρηση φθείρεται με το χρόνο και ο κίνδυνος να καταρρεύσει από μια κατεβασιά είναι πολύ πιθανός.

Το “Nafpaktianews.gr”, βρέθηκε στην περιοχή σας παρουσιάζει εικόνες από την περιοχή και δηλώσεις με τι;ς δυσκολίες προσβάσιμο τη τας που αντιμετωπίζουν οι κατοικοι στον οικισμό, η μια δίπλα στο παλιό γεφυράκι και η άλλη παραπλεύρως του χείμαρρου παίζοντας την ζωή τους κορώνα γράμματα.

Ακόμη ένα πρόβλημα που εντοπίστηκε είναι ο αγωγός του πόσιμου νερού που περνά επιφανειακά πάνω από το χείμαρρο με ότι αυτό συνεπάγεται.

Πρέπει να γίνει κάτι άμεσα για τον οικισμό.Οι εικόνες προκαλούν μόνο ντροπή για έναν μικρό οικισμό τέσσερα χιλιόμετρα από το κέντρο της Ναυπάκτου .

Πηγή: patrastimes.gr