Δεν λέει να σταματήσει ο «πόλεμος» που έχει ξεσπάσει εδώ και δύο χρόνια μεταξύ του εφημέριου του Αγίου Γεωργίου Μεσσηνίας και των μελών του Πολιτιστικού Συλλόγου του χωριού.

Μια διαμάχη η οποία άρχισε για μια περιφορά εικόνας και συνεχίστηκε με καταγγελίες, σκηνικά και υποθέσεις οι οποίες έχουν πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας το 2018 με την σύζυγο του ιερέα να τσακώνεται με τα μέλη του συλλόγου ήταν μόνο η αρχή και προφανώς αποτελεί ντροπή για τον Κλήρο (Δείτε το εδώ).

Το χωριό Άγιος Γεώργιος Δωρίου Μεσσηνίας, παραμένει ένα καζάνι που βράζει. Από τη μια πλευρά τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου καταγγέλλουν τον ιερέα για διάφορες υποθέσεις και από την άλλη ο εφημέριος αντιδρά με τον δικό του τρόπο. Το πρόβλημα όμως παραμένει και όσο υπάρχει αναμονή για να δικαστούν οι υποθέσεις τα πράγματα μπορούν να ξεφύγουν ανά πάσα στιγμή. Όπως συνέβη χθες τις μεσημεριανές ώρες. Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Βest», μέσα στο Δημαρχείο της Οιχαλίας εκτυλίχθηκαν αδιανόητα σκηνικά καθώς, όπως αναφέρει το τοπικό μέσο ενημέρωσης, έπεσε άγριο ξύλο.

Το όλο περιστατικό είχε πρωταγωνιστές τον Ιερέα του χωριού Αγ. Γεώργιος και ανθρώπους του τοπικού Πολιτιστικού Συλλόγου, με τον γνωστό ερμηνευτή Λεωνίδα Παπακώστα να βρίσκεται αιμόφυρτος – όπως ο ίδιος  κατήγγειλε – πέφτοντας στα χέρια και δεχόμενος μπουνιές στο πρόσωπο από τον Ιερέα στο κτήριο του δήμου στον Μελιγαλά.

Ο ίδιος τραυματισμένος ακολούθως μετέβη στο νοσοκομείο της Κυπαρισσίας για να δεχθεί τις πρώτες βοήθειες. Μάλιστα τραύματα φέρεται να έχει και τοπικός σύμβουλος του Δωρίου που δέχθηκε και αυτός την επίθεση του Ιερέα, όπως καταγγέλλεται από την ίδια πλευρά.

zougla.gr

Πηγή: patrastimes.gr