Η σορός της Σινέντ Μακναμάρα βρέθηκε τον Αύγουστο του 2018 στην  93μετρη θαλαμηγό «Mayan Queen IV» – Το μυστήριο με το βίντεο που δεν παραδόθηκε στον ιατροδικαστή.

 Έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια από την τραγική είδηση της αυτοκτονίας της 20χρονης Σίνεντ Μακναμάρα που εντοπίστηκε σε κωματώδη κατάσταση να κρέμεται με ένα σχοινί στο πίσω μέρος της 93μετρης θαλαμηγού «Mayan Queen IV» τον Αύγουστο του 2018 στην Κεφαλονιά.

Αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης υποστηρίζουν ότι υπάρχουν ακόμα αναπάντητα ερωτήματα για την υπόθεση αυτή επικαλούμενα τον ιατροδικαστή που πραγματοποίησε τη νεκροψία-νεκροτομή.

Σύμφωνα με την Daily Telegraph της Αυστραλίας αν και η 20χρονη είχε παραπονεθεί για καβγά με κάποιον στο σκάφος μια ημέρα πριν να βρεθεί νεκρή, οι αρχές δεν ερεύνησαν ποτέ τη θαλαμηγό πριν να αποπλεύσει από την Κεφαλονιά ενώ ο ιατροδικαστής Ηλίας Μπογιόκας δεν πήρε στα χέρια του ποτέ το υλικό από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που διέθετε το υπερπολυτελές σκάφος.

«Δεν ξέρουμε αν κάποιος την έφερε στην κατάσταση να θελήσει να βάλει τέλος στη ζωή της, αν υπήρχε δηλαδή ηθικός αυτουργός» είπε ο κ. Μπογιόκας.

Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι υπάρχει βίντεο που έχει καταγράψει την 20χρονη καλλονή λίγα λεπτά πριν να βρεθεί το άψυχο κορμί της.

Οι τοξικολογικές εξετάσεις που έγιναν έδειξαν ότι η Σινέντ δεν είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ή άλλων ουσιών και άρα «είχε πνευματική διαύγεια και το πιθανότερο είναι ότι είχε κάποιο άλλο πρόβλημα που την έφερε σε ψυχολογικό αδιέξοδο».

macnamara-sideny3

Το μοιραίο superyacht ανήκει στον γνωστό Μεξικανό μεγιστάνα των εξορύξεων, Αλμπέρτο Μπαϊρέλες, η περιουσία του οποίου αγγίζει, σύμφωνα με το «Forbes», τα 9,6 δισ. δολάρια.

Η εντυπωσιακής ομορφιάς νεαρή ήταν υπάλληλος του Μεξικανού κροίσου και απολάμβανε τους θερινούς μήνες μια χλιδάτη ζωή, ταξιδεύοντας με το αξίας 190 εκατ. δολαρίων παραμυθένιο σκαρί από νησί σε νησί.

Πηγή: patrastimes.gr