«Η κρατική αεροπειρατεία» του καθεστώτος της Λευκορωσίας σε αεροπλάνο προερχόμενο από την Αθήνα για τη σύλληψη του αντιφρονούντα δημοσιογράφου Ρομάν Προτάσεβιτς, εκτός από το γεγονός ότι αποδεικνύει με τραγικό τρόπο την επικινδυνότητα του καθεστώτος Λουκασένκο, αποκαλύπτει και την παταγώδη αποτυχία του επιτελικού κράτους Μητσοτάκη και των επιλογών του”, τονίζει σε ανακοίνωσή της η Νομαρχιακή Επιτροπή Αχαίας του ΚΙΝΑΛ, που προσθέτει:

“Η διορισμένη -με προσωπική επιλογή του Πρωθυπουργού- Διοίκηση της ΕΥΠ αποδείχθηκε τραγικά ανεπαρκής αφού άφησε εντελώς ανενόχλητους τους πράκτορες ξένων υπηρεσιών στη χώρα μας, να οργανώνουν ενέργειές που έθεσαν σε μεγάλο κίνδυνο την ζωή Ελλήνων επιβατών και εξέθεσαν διεθνώς την Ελλάδα”.

Επίσκεψη Τσίπρα στην Ηλεία: Σαν να μην κυβέρνησε ποτέ!

“Ο κ.Τσίπρας επισκέφθηκε σήμερα την Ηλεία, όχι μόνο σαν να ερχόταν για πρώτη φορά, αλλά ακόμη χειρότερα, μίλησε σαν να μην κυβέρνησε ποτέ, επιστρατεύοντας μάλιστα την ίδια αποτυχημένη συνταγή των υποσχέσεων, του λαϊκισμού και της ιδεοληψίας. Ο ίδιος αναφέρθηκε στις δεδομένες ευθύνες της κυβέρνησης Μητσοτάκη για το δρόμο ‘’Πάτρα-Πύργος’’, αποφεύγοντας σκόπιμα όμως να κάνει αυτοκριτική για τα πεπραγμένα της δικής του κυβέρνησης.

Αυτό άλλωστε που βολικά “ξεχνά” να αναφέρει είναι ότι η κατάτμηση του έργου και η εμφάνιση του κ.Καλογρίτσα στο προσκήνιο, ως εργολάβου για το έργο, αποτελούν επιλογές της δικής του κυβέρνησης που ματαίωσαν την δρομολογημένη έναρξή του. Το ίδιο ισχύει και για τα πανεπιστημιακά τμήματα που πάλι η δική του κυβέρνηση δεν ενίσχυσε με καθηγητές, υποδομές και προσωπικό ώστε να αναβαθμίσει και να διασφαλίσει τη λειτουργία τους. Ο κ.Τσίπρας, όσο δεν κυβερνούσε μπορούσε να πείθει πολλούς, σήμερα ωστόσο δεν μπορεί πια να εξαπατήσει τον λαό που αναζητά μια δημοκρατική διέξοδο.”

Πηγή: patrastimes.gr