Η 3η Σεπτεμβρίου είναι εμβληματική για το ΠΑΣΟΚ, καθώς είναι η ημερομηνία ίδρυσης του και φέτος συμπληρώνει 46 χρόνια. Το Κίνημα Αλλαγής, αφιερώνει την επέτειο στο Ε.Σ.Υ και στους ανθρώπους που το στελεχώνουν. Η δημόσια Υγεία, το υπέρτατο αυτό αγαθό, πρωταγωνιστεί εν μέσω της πανδημίας που είναι αντιμέτωπη όχι μόνο η χώρα μας αλλά όλος ο πλανήτης. Απαραίτητη περισσότερο από ποτέ αλλά και αντιμέτωπη με πρωτόγνωρες προκλήσεις.

unnamed-9

Το Κίνημα Αλλαγής, εγκαινιάζει την ψηφιακή καμπάνια «για εμάς αξία έχεις πάντα ΕΣΥ», βάζοντας σε πρώτο πλάνο μια από τις μεγαλύτερες κληρονομιές του ΠΑΣΟΚ τη δεκαετία του ’80 που δεν είναι άλλο από το Εθνικό Σύστημα Υγείας. Η Τρικούπη, ήδη έχει παρουσιάσει κάποιες εικόνες, δίνοντας το σύνθημα για τις επόμενες μέρες.

Ο Σεπτέμβριος, είναι κομβικός μήνας για το Κίνημα Αλλαγής. Στην πραγματικότητα στρώνεται ο δρόμος για την αντιπολιτευτική ατζέντα που θα ακολουθήσει το επόμενο διάστημα. Τα πρώτα δείγματα ήδη έχουν δοθεί με την σκληρή κριτική που ασκεί η Τρικούπη στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς εν μέσω της πανδημίας που επηρεάζει την Οικονομία, την Παιδεία, την Κοινωνία και πρωτίστως το σύστημα Υγείας.

unnamed-7 unnamed-8

Λίγες μέρες μετά τη 3η Σεπτεμβρίου, στις 16 η πρόεδρος του Κόμματος θα απευθύνει σε αντίστοιχο κλίμα ομιλία στη Θεσσαλονίκη. Στις 23 του μήνα θα παραχωρήσει μια συνέντευξη τύπου εφ όλης της ύλης η Φώφη Γεννηματά στο Ζάππειο για όλο τον προγραμματισμό του κόμματος. Υπενθυμίζεται ότι είχε προγραμματιστεί για την Άνοιξη, ωστόσο λόγω της πανδημίας μεταφέρθηκε για το φθινόπωρο.

Πηγή: patrastimes.gr