“Διαδηλώνουμε μαζικά ενάντια στη συμμετοχή του πρέσβη των ΗΠΑ Τζέφρυ Πάιατ, στο συνέδριο που οργανώνει η εφημερίδα «Πελοπόννησος», από κοινού με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στην Πάτρα”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του κάλεσμα το KKE Τομέας Αχαΐας.

Η ανακοίνωση

“Διαδηλώνουμε μαζικά ενάντια στην παρουσία του πρεσβευτή των δολοφόνων ιμπεριαλιστών που έχουν αιματοκυλήσει ολόκληρη την υφήλιο για τα συμφέροντα των μονοπωλίων τους, αυτών που ο λαός μας έχει καταδικάσει στη συνείδησή του ως φονιάδες των λαών.

Δυναμώνουμε  τον αγώνα μας!

-Αποδέσμευση της χώρας από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ.

-Να κλείσουν όλες οι βάσεις και η Σούδα.

-ΟΧΙ πυρηνικά στον Άραξο.

Καμιά νομιμοποίηση  της παρουσίας των διεθνών εγκληματιών των λαών στην περιοχή μας!                                  

Είναι ανεπιθύμητος ο Πάιατ  για όλους τους εργάτες, τον λαό της περιοχής μας, τη νεολαία. Να μην τολμήσει να πατήσει το πόδι του.

Καλούμε τους εργαζόμενους, το λαό και τη νεολαία του Νομού μας  να πάρουν μαζικά μέρος στη  συγκέντρωση και το συλλαλητήριο, σήμερα Παρασκευή 4 Ιούνη, μέρα παρουσίας του πρεσβευτή των ΗΠΑ στο συνέδριο, στις 7:30μμ στην πλ. Γεωργίου. Θα μιλήσει ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής Αχαΐας. Θα χαιρετήσουν ο Κώστας Πελετίδης, δήμαρχος Πατρέων και η Τασία Αγγελόπουλου, περιφερειακή σύμβουλος επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Δυτικής Ελλάδας.

ΕΞΩ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ!!!

Πηγή: patrastimes.gr