Σε προληπτική αναστολή λειτουργίας, προχώρησε το βράδυ της Τρίτης (σήμερα) το γνωσό cafe Βeau Rivage στον πεζόδρομο της Ρηγα Φεραίου, μετά την αναφορά απο εργαζόμενο, πως έχει ύποπτα συμπτώματα που κινούν υποψίες ότι είναι θετικός στον κορονοϊό.

Η επιχείρηση σε σχετική της ανακοίνωση αναφέρει:

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε κατόπιν πληροφοριών που έχουμε από τον σύλλογο εστίασης ΣΚΕΑΝΑ, από συναδέλφους στον χώρο της εστίασης, αλλά και σε πρόσφατο παράδειγμα του προέδρου μας Σπύρου Στεργίου, ένας από τους συνεργάτες μας ενημέρωσε την επιχείρηση ότι υπάρχει υποψία ότι βρίσκεται θετικός στον Covid 19.

Επικοινωνήσαμε άμεσα με τον ΕΟΔΥ όπου μας πληροφόρησαν για τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει η επιχείρηση.

Αποφασίζουμε λοιπόν, με δική μας πρωτοβουλία χωρίς να παρουσιάζεται από το προσωπικό μας κάποιο σύμπτωμα, να ακολουθήσουμε το υγειονομικό πρωτόκολλο σε συνεννόηση με τις αρμόδιες υπηρεσίες και να κλείσουμε για το διάστημα 3 (τριών) ημερών έως και την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου.

Θα γίνει για ακόμη μια φορά προληπτική μοριακή απολύμανση στο κατάστημα μας, τέστ σε όλο το προσωπικό μας για την διαφύλαξη των πελατών μας και της δημόσιας υγείας. Ευχαριστούμε».

Πηγή: patrastimes.gr