Αδελφή του θύματος ομολογεί τη δολοφονία μετά από ασήμαντο καυγά στη Νέα Σμύρνη

Αδελφή του θύματος ομολογεί τη δολοφονία μετά από ασήμαντο καυγά στη Νέα Σμύρνη

Μετά την πολύωρη ανάκριση, η αδελφή του 46χρονου που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του φέρεται να έχει παραδεχθεί την ενοχή της. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο λόγος για την αδελφοκτονία στη Νέα Σμύρνη ήταν ένας καυγάς που ξέσπασε για μια ασήμαντη αιτία.

Η γυναίκα, η οποία αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, δήλωσε ότι σκότωσε τον αδελφό της μετά από διαφωνία για ένα ποτήρι νερό. «Μου ζήτησε ένα ποτήρι νερό, τσακωθήκαμε και τον χτύπησα με το μαχαίρι. Μετά έπλυνα το μαχαίρι στο μπάνιο και το έβαλα στον νεροχύτη», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

Ο 46χρονος είχε πρόσφατα βγει από νοσοκομείο και είχε επιστρέψει στο σπίτι του. Ανάμεσα στα δύο αδέρφια, φαίνεται να σημειώθηκε ένας καυγάς, ο οποίος διερευνάται ως αιτία του εγκλήματος.

Αρχικά, η αδερφή του θύματος κάλεσε την κοινωνική υπηρεσία του δήμου, και κοινωνικός λειτουργός που επισκέφθηκε το διαμέρισμα διαπίστωσε ότι ο 46χρονος ήταν νεκρός. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ διαπίστωσαν πως το θύμα έφερε και τραύμα στην κοιλιακή χώρα, γεγονός που οδήγησε στην κλήση της αστυνομίας.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση έχουν κατασχέσει πλυμένα μαχαίρια που βρέθηκαν μαζί με πιάτα, ενώ σκοπεύουν να πάρουν δείγμα από τα νύχια της αδελφής του για να ελέγξουν αν υπάρχει γενετικό υλικό. Παράλληλα, η επικοινωνία μαζί της έχει αποδειχθεί δύσκολη.

Γείτονες δήλωσαν πως τα δύο αδέλφια ζούσαν με τους γονείς τους μέχρι που η μητέρα τους πέθανε ξαφνικά και στη συνέχεια και ο πατέρας τους. «Κάπου κάπου ερχόταν μία θεία, δεν ξέρω και δουλεύανε στο δήμο και στη λαϊκή ο νεαρός», είπε γείτονας.

Πηγή: newsbomb.gr