Αδελφός νεκρός από καυγά για ένα ποτήρι νερό στην Νέα Σμύρνη

Αδελφός νεκρός από καυγά για ένα ποτήρι νερό στην Νέα Σμύρνη

Ποινική δίωξη έχει ασκηθεί σε βάρος μιας γυναίκας από τη Νέα Σμύρνη, κατηγορούμενης για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος του 46χρονου αδελφού της, καθώς επίσης και για ενδοοικογενειακή επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. Η ίδια φαίνεται πως ομολόγησε την πράξη της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η εν λόγω γυναίκα φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς ότι έκανε το αποτρόπαιο έγκλημα ύστερα από έναν καυγά που προκλήθηκε σχετικά με ένα ποτήρι νερό. «Μου ζήτησε ένα ποτήρι νερό, τσακωθήκαμε και τον χτύπησα με το μαχαίρι. Μετά έπλυνα το μαχαίρι στο μπάνιο και το έβαλα στον νεροχύτη» φέρεται να είπε.

Αρχικά, η αδερφή του θύματος ειδοποίησε την κοινωνική υπηρεσία του δήμου, η οποία αντέδρασε αποστέλλοντας έναν κοινωνικό λειτουργό στο διαμέρισμα. Ο λειτουργός ανακάλυψε το θύμα νεκρό και ακολούθως κάλεσε το ΕΚΑΒ, οι διασώστες του οποίου διαπίστωσαν ότι ο 46χρονος είχε και ένα τραύμα στην κοιλιακή χώρα, γεγονός που οδήγησε στην κλήση της Αστυνομίας.

Η γυναίκα, που φέρεται να αντιμετωπίζει νοητικά και ψυχιατρικά προβλήματα, παραπέμφθηκε σε ανακριτή για απολογία και ζήτησε αναβολή. Στο σπίτι τους, οι αστυνομικοί εντόπισαν πλυμένα μαχαίρια μαζί με πιάτα και θα ληφθεί και δείγμα από τα νύχια της αδερφής για τυχόν γενετικό υλικό.

Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν ότι γνώριζαν τη γυναίκα και δεν είχαν παρατηρήσει κάποια περίεργη συμπεριφορά εκ μέρους της. Γείτονας σχολίασε πως η οικογένεια έζησε δύσκολες στιγμές μετά τον θάνατο των γονιών τους. Ο 46χρονος είχε πρόσφατα εξέλθει από νοσοκομείο και φαίνεται πως η επιστροφή στο σπίτι του είχε ως αποτέλεσμα έναν καβγά με την αδελφή του, ο οποίος ενδέχεται να οδήγησε στο εγκληματικό γεγονός.

Πηγή: newsbomb.gr