Αιματηρό επεισόδιο σε ΕΠΑΛ Χανίων με θύμα 18χρονο μαθητή

Αιματηρό επεισόδιο σε ΕΠΑΛ Χανίων με θύμα 18χρονο μαθητή

Στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Χανίων, την Δευτέρα το βράδυ, διαδραματίστηκε ένα σοβαρό επεισόδιο που προκάλεσε αναστάτωση. Ένας 18χρονος μαθητής έγινε θύμα επίθεσης από δύο εξωσχολικούς, οι οποίοι τον χαράκωσαν στο πρόσωπο με αιχμηρό αντικείμενο για άγνωστο λόγο.

Η επίθεση έγινε όταν οι δράστες εισήλθαν στο προαύλιο του σχολείου, την ώρα που παρευρίσκονταν μαθητές. Μετά την πράξη τους, οι εξωσχολικοί διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Κλήθηκε άμεσα η αστυνομία, ενώ ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων. Ευτυχώς, η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία και οι αρχές προχώρησαν στη λήψη κατάθεσης από αυτόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη συνολικά 8 ατόμων, εκ των οποίων οι 6 ήταν ανήλικοι και οι 2 ενήλικοι. Επίσης, συνελήφθησαν 6 γονείς των ανηλίκων για παραμέληση εποπτείας. Οι ανήλικοι και οι γονείς τους αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή εισαγγελέα, ενώ οι δύο ενήλικοι που φέρονται ως εμπλεκόμενοι αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα την Τετάρτη το πρωί.

Πηγή: naftemporiki.gr