Εντονες Έρευνες για τον Εντοπισμό Αγνοούμενου στην Αιτωλοακαρνανία Μετά από Σφοδρή Βροχόπτωση

Εντονες Έρευνες για τον Εντοπισμό Αγνοούμενου στην Αιτωλοακαρνανία Μετά από Σφοδρή Βροχόπτωση

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Πυροσβεστικής κοντά στη Λεπενού και τη Στράτο, στην Αιτωλοακαρνανία, για τον εντοπισμό ενός 55χρονου άνδρα, ο οποίος αγνοείται μετά από την έντονη βροχόπτωση που έπληξε την περιοχή. Η αναζήτηση διεξάγεται με τη συμμετοχή έξι οχημάτων της Πυροσβεστικής και 14 ανδρών, καθώς και κλιμακίου της 6ης ΕΜΑΚ και ομάδα με μη επανδρωμένα αεροσκάφη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, ο άνδρας στην ηλικία των 55 ετών εργαζόταν ως φύλακας σε εργοτάξιο. Συγκεκριμένα, όταν τον επισκέφτηκε συνάδελφος του το πρωί, διαπιστώθηκε ότι έλειπε, όπως και το φυλάκιο, ενώ η περιοχή είχε μετατραπεί σε ποτάμι εξαιτίας των σφοδρών βροχοπτώσεων.

Η κακοκαιρία που έπληξε την Αιτωλοακαρνανία έχει προκαλέσει επίσης σοβαρά προβλήματα στις περιοχές του Στράτου, της Λεπενούς και του Καστρακίου στο Αγρίνιο, όπως και στο Ρίβιο, στη Μαλεσιάδα, στους Αμοργιανούς, στην Πετρώνα και στο Μπαμπαλιό. Μηχανήματα των δήμων και της Περιφέρειας εργάζονται διαρκώς για να καθαρίσουν τα φερτά υλικά, ενώ η Πυροσβεστική έχει δεχθεί τέσσερις κλήσεις για απομάκρυνση υδάτων.

Πηγή: naftemporiki.gr