Η Συγκινητική Αποχαιρετιστήρια Στιγμή του Εύζωνα Γιώργου Τσιούλου

Η Συγκινητική Αποχαιρετιστήρια Στιγμή του Εύζωνα Γιώργου Τσιούλου

Η συγκινητική στιγμή του 24χρονου Γιώργου Τσιούλου, ο οποίος υπηρετούσε ως Εύζωνας, έγινε viral το πρωί της Παρασκευής μέσα από βίντεο που ανήρτησε η αδερφή του στο TikTok. Στην ανάρτησή του, ο Γιώργος εξέφρασε τα συναισθήματά του, τονίζοντας πόσο μοναδικό ήταν το να φορά αυτή τη στολή και τη σύνδεση που είχε με τους προκατόχους του.

«Δάκρυσα γιατί ήξερα ότι δεν θα είχα την ευκαιρία να το ξανακάνω», ανέφερε, προσθέτοντας ότι στο μυαλό του πέρασαν όλες οι αναμνήσεις της θητείας του και η υποστήριξη από τους ανθρώπους του. Ως Εύζωνας, περνάς μια μοναδική εμπειρία και νιώθεις δέος, εξήγησε.

Η απήχηση του βίντεο δημιούργησε κύμα θαυμασμού και θετικών σχολίων στα social media, φέρνοντας έτσι τον Γιώργο Τσιούλο σε επαφή με τον Πρωθυπουργό, ο οποίος τον δέχθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στη δική του ανάρτηση στο Instagram, είπε ότι τα δάκρυα του Γιώργου για την τελευταία του σκοπιά ως Εύζωνας τους συγκίνησαν και τους γέμισαν περηφάνια, προσθέτοντας: «Αυτή είναι η Ελλάδα που θέλουμε».

Η εικόνα αυτή, που ανάρτησε η αδερφή του Γιώργου, συνόδευε το μήνυμα: «Τελευταία υπηρεσία σαν ΕΥΖΩΝΑΣ! Σε ευχαριστούμε ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΣ, που μας έκανες τόσο περήφανους!».

Πηγή: naftemporiki.gr